Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Едвај дочека некој друг да направи грешка и одма напаѓа ццц

Ајде малце еуфорија момци време е за ново финале :vozbud::vozbud:
Денеска ако не изгубиме со повеќе од 2 гола разлика или пак резултат 2-1 сигурно ни е финалето 200%

Последно уредено:
Што очекуваш без Ето и Хазард?
Не знам што планира да прави Мурињо, али Луиз бек никако да не го става, Кол каков таков боље е, експерименти не ни требаат. Луиз утре у средина мора со Рамче(овој да пази што прави) и би имале некаква надеж за добар резулатат.
Нема да е експеримент, Луиз има играно во Бенфика на таа позиција.

Ако изгубиме со 2 гола разлика уште утре по 23 часот може да си спакуваме куферите и да мислиме на следната сезона. Враќање од 2 гола против ваков Атлетико е невозможно, сезонава се тврд орав, тешко е еден да им дадеш, а не пак 2.

За Рамирес незнам дали е паметно да се стартува утре со него. Сезонава е вонформа, деконцентриран, лесно избувнува. Премногу рано почна да застранува како Оскар, една сезона изиграна како што треба и веднаш правец во облаци.
Утре во средината би сакал да видам комбинација од Луиз и Лампард, ма да и од првиот неможеш да очекуваш сигурна добра партија ама подобро он, него Рамирес.
Лампард се гледа дека е истрошен, но сеуште има желба и сила за 90 мин во едно полуфинале од лш.

Како и да е, кој и да излезе сакам да видам трчање, желба за победа и сите да дадат 110% од себе.

Моја претпоставка за утре:

Чех - Кол, Тери, Кехил, Аспи - Лампард, Луиз, Ширле, Вилиан, Оскар - Торес.

Еј ако ни се повтори Монако само....леле леле...и тогаш вака филмчиња си правев(ме) еј супер противник можеме добри сме водиме и оп..

E koj si pravi filmcinja sega
Ја бе, никад не сум кажал дека не си правам филмчиња затоа и пишав си правев(со ме во заграда пошто сигурно не бев единствен што после водството не си помисли "Еј супер нема ваљда сега да отпаднеме има и Порто од А до Ж да ги ебеме :D ) :D

Се вртат шпекулации дека ќе му биде продолжен договорот на Куртоа. Убава вест би било тоа.

Иначе, да не се изненадите ако утре го видите Рамче на крило, а во средина Лампард и Луиз, или евентуално Микел да сполета од некаде, го заборавивме човекот, зариба на клупата. Се е можно со Мурињо. :cool:

Рамче на крило...да бее, а ја се чудев што ќе направат посебно за ЛШ. Да, и јас очекувам Рамирес да биде на крило веќе кога ме потсети на тоа. Вилиан башка играше викендов во прв тим чинам така да... или уште подобро десно Рамирес-средина Оскар-лево Вилиан напаѓач Ширле :icon_mrgr:

Ајде ајде оптимисти малце тепаме 0-1 што се плашете . Гледајте ја утакмицата ко да ви е гледана и знаете дека 0-1 тепаме :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom