Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам што толку ви пречеше сцената со ленка и џејми, сите знаете дека од мали се заедно, децата се нивни, овој на 40 е и не се оженил ради нејзе.....
Впрочем сите аристократи(иако е лудо и нездраво) така правеле порано за да се "зачува лозата", не сум сигурен, но мислам и прабабата на Јелисавета Друга била линчувана поради истите ствари што ги прават Серсеј&Џејми.

А нели би било јако ХБО да прави филмови како ЛОР, да искачаат секоја година по еден 3,5часовен, да има 10дела и да искача EXTENDED ВЕРЗИЈА која би имала уште неколку саати филм во неа ? Ќе заработуваат по 1 милијарда по филм и ГОТ ќе добие статус ко Стар Варс

CGu1i42.jpg

Мене многу ми се допаѓаат овие „рурални“ сцени, кои се дешаваат надвор од замоците и градовите, а не се North of the Wall или на Истокот, туку баш во Вестерос. Селата на северот, напуштените фарми во Riverrun, биртиите итн. Уште поситно ја комплетира сликата за светот во серијава.

А за сцената со Џејми и Серсеи, ќе ризикувам и ќе пишам дека подобро би било да направат онака како што било во книгата. Ни малку понепријатно ќе изгледало, но сепак пологично. Но ваљда знаат шо прават... :coffee:

Не знам што толку ви пречеше сцената со ленка и џејми, сите знаете дека од мали се заедно, децата се нивни, овој на 40 е и не се оженил ради нејзе.....
Впрочем сите аристократи(иако е лудо и нездраво) така правеле порано за да се "зачува лозата", не сум сигурен, но мислам и прабабата на Јелисавета Друга била линчувана поради истите ствари што ги прават Серсеј&Џејми.

Да, и на врз тоа си потераа работа во храмот на бдеење на мртовецот што им е инцестоиден син. Може и немаше да ни дојде толку многу да не беа и оргиите на Оберин во истава епизода, ама мене вака ми беше.

Нешто вон темата, но поврзано со инцестот кај аристократијата... Вкрстувањето во хабсбуршката лоза:

tumblr_md2vjtv94G1qh801no1_1280.jpg

затоа им се очине раздалечени 15 цм, грешките во кодот се неизбежни. Глејте го Чарлс втори производ на 20 инцести :pos:

затоа им се очине раздалечени 15 цм, грешките во кодот се неизбежни. Глејте го Чарлс втори производ на 20 инцести :pos:
Хаха тоа сакав да пишам, фаците им варираат од краставица до тиквичка.
Треба вечно да и бидат захвални на Дијана што ги освежи децата така.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Првин да прашам да не заборавам, да ми објасни некој пошто не сфатив. Сеа овие што се wildlings нели го преминаа ѕидот прошлата сезона? Како сега уште не ги нападнале, нели the Night's Watch е одма до ѕидот? Кај се наоѓаат они, кои се местата што ги пљачкаат... what am I missing? Нека ми објасни некој.

Инаку за разлика од претходната, епизодава тапа ептен, ништо возбудливо. Кучево најсмешни ствари кажува, "And we ask the Stranger not to kill us in our beds tonight for no reason at all". :ROFLMAO: И for the love of god, нека се обидат барем малку да ги направат со Калиси деловиве интересни. #1 избор ми е за кралица да биде, али многу е досадно со неа, од промото за следната гледам дека пола епизода градот ќе го зазема што е 20 минути у минус од старт. Се надевам Сем ќе има некоја битна улога понатака, иначе стварно се waste of time деловите со него и онаа.

А и тие што се праат паметни детективи што сами "разоткриваат" уствари што како се десило и на крај испаднува така, нека прекинат жити све, мислам очигледно е дека не ви текнало на вас туку или сте го прочитале од книга, или негде од друго место на нет сте го нашле. Ако толку ви е желба да напишете што мислите, бар не се прајте дека вас ви текнало, пишете си фино-лепо дека сте го нашле од друго место, да знаеме ние барем што сакаме сами да си дознаваме све да не се мачиме да ве читаме. Крај краева дури и стварно некој сам да укапира некоја мистерија, никој нема да му даде кредит: "Еј у право беше, ѕвер". Али ај, ваљда мерак ви е тоа, што да ви праам...

П.с: Џејми, тибам сестрата, забеган си ти ептен :D

Првин да прашам да не заборавам, да ми објасни некој пошто не сфатив. Сеа овие што се wildlings нели го преминаа ѕидот прошлата сезона? Како сега уште не ги нападнале, нели the Night's Watch е одма до ѕидот? Кај се наоѓаат они, кои се местата што ги пљачкаат ... what am i missing?:ROFLMAO::D

Мислам дека Jon Snow им кажа дека во Castle Black има околу 1000 луѓе , па затоа овие повеќе време чекаат да нападнат имајќи во предвид дека никогаш не успеале да го поминат ѕидот до сега. Плус баш во оваа епизода Џон кажа дека Манс не знае дека уште сега е во предност т.е има доволно луѓе за да го помин.

Samo informacija, ako vi e za uteha vo knigata they do it dodeka cercei ima menstruacija i mrsnik pravat okolu niv.
GRRM preteruva ponekogas.

CGu1i42.jpg

Мене многу ми се допаѓаат овие „рурални“ сцени, кои се дешаваат надвор од замоците и градовите, а не се North of the Wall или на Истокот, туку баш во Вестерос. Селата на северот, напуштените фарми во Riverrun, биртиите итн. Уште поситно ја комплетира сликата за светот во серијава.

А за сцената со Џејми и Серсеи, ќе ризикувам и ќе пишам дека подобро би било да направат онака како што било во книгата. Ни малку понепријатно ќе изгледало, но сепак пологично. Но ваљда знаат шо прават... :coffee:

мене овој стариов на прв поглед ми заличи на Болт.. и после кога го убија реков нема шанси да го убиле него :)

иначе мислам дека овој Дарио ќе ја опне Калиси :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom