Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам дека следната епизода конечно пак ќе го видиме Jaqen H'ghar, а и Бравос.
Инаку баш ме интересира што работите вие што си гледате серии додека сте на работа? It sounds like a dream job to me.![]()
Се надевам дека следната епизода конечно пак ќе го видиме Jaqen H'ghar, а и Бравос.
I posle zivotot opet ke ti nema smisla.Daj neka ja pustat cela sezona odesnas da ja izgledame
“Money buys a man's silence for a time, a bolt in the heart buys it for a lifetime.”
( штокуреовабе )
Сватив, Кевин Ланистер и делови од улогата на Брон од Блеквотер.![]()
Кое е тоа време ? Ја како што знам не сме имале до сеа време во кое постоеле змејови, white walkers итн итн.
А и да, ФИЛМ е. Не е книгата ( ако е во книгата со појачало тоа нз. ја ) али ова е ФИЛМ. Ви се кажа 100 пати за книгата не тука. Од кај кур ја да знам сеа кој е Кевин Ланистер и дека неговата улога ќе ја спојат со онаа на Под. Веќе 5ти пат ти е коментар што кажуваш сполјер или ми споредуваш со книга. ПРЕКИНИ !
Што му отсекоа на средниов? Не памтам, лолОва не е баш точно.
Џофри цело време пиеше од својот пехар, но тоа не беше големиот подарок-од-Мејс-пехар, туку друг по мал.[DOUBLEPOST=1397952906][/DOUBLEPOST]![]()
Јавна администрација maybe?Се надевам дека следната епизода конечно пак ќе го видиме Jaqen H'ghar, а и Бравос.
Инаку баш ме интересира што работите вие што си гледате серии додека сте на работа? It sounds like a dream job to me.![]()
Дарио си ги уби нели тие "браќата" за да се бори за Калиси. Педерски билоДуелот на Дарио и „шампионот од Меерен“ ми беше ретко глупа сцена.
Прво, пошто прелесно го скина, сепак овој е факинг шампион. А и педерски, обично во Вестерос се чека на „ангард“ положба на противникот па да се почне со напад, кога се дешава 1 vs. 1 борба. Овој ем го фукна од коњот ем прелесно го закла со српот.
Да не пишам дека и во книгата тоа изгледало малку поинаку (прочитав случајно јебига), ќе ме банираат али така би било многу по HBO kind of.