Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Јас навивам за таа плавата и го заборавив името таа што често се соблакаше? Многу ме е симпатична кисче.

Се надевам дека следната епизода конечно пак ќе го видиме Jaqen H'ghar, а и Бравос.

Инаку баш ме интересира што работите вие што си гледате серии додека сте на работа? It sounds like a dream job to me. :)

OFF topic
Моментално во трафостаница и пратам потрошена енергија на монитор и реагирам ако има потреба т.е. се јавувам да реагираат. Е сега додека се пуљам во мониторот до него го ставам лап топот и си пуштам филм музика итн...

Се надевам дека следната епизода конечно пак ќе го видиме Jaqen H'ghar, а и Бравос.

Ма и да го видиме нема да го познаеме, тој го смени лицето. А златно лице имаше, најмногу ми е криво за него.

Зошто нема верзија од 4GB + повторно? ја чекам од сабајле? :@

Трпе, имаш казнени поени, нареден престап - бан

Сватив, Кевин Ланистер и делови од улогата на Брон од Блеквотер. :)

Not close enough :)

Чисто за да не нервираме GoT фацки тука, подобро стави такво инфо во спојлер тагови во иднина, па кој е љубопитен, нека биде на свој ризик, без да вперуваат прст во тебе (или уште подобро, во другата тема или по пп).

Кое е тоа време ? Ја како што знам не сме имале до сеа време во кое постоеле змејови, white walkers итн итн.

А и да, ФИЛМ е. Не е книгата ( ако е во книгата со појачало тоа нз. ја ) али ова е ФИЛМ. Ви се кажа 100 пати за книгата не тука. Од кај кур ја да знам сеа кој е Кевин Ланистер и дека неговата улога ќе ја спојат со онаа на Под. Веќе 5ти пат ти е коментар што кажуваш сполјер или ми споредуваш со книга. ПРЕКИНИ !

Смири живки, не е спојлер. И да беше точно тоа што го кажал, како ќе биде тоа за тебе спојлер? Кога спомнатите имиња нема да ги има во серијава? Се надевам знаеш што значи кондензација на ликови.

Ова не е баш точно.
Џофри цело време пиеше од својот пехар, но тоа не беше големиот подарок-од-Мејс-пехар, туку друг по мал.[DOUBLEPOST=1397952906][/DOUBLEPOST]
10156003_10203931632237390_2429581083191114707_n.jpg
Што му отсекоа на средниов? Не памтам, лол

И да не е спојлер, ви се кажа да не спомнувате ништо од книгата. Зборете си за серијата во темата за книгите ако до толку не можете да се контролирате.

Дуелот на Дарио и „шампионот од Меерен“ ми беше ретко глупа сцена.

Прво, пошто прелесно го скина, сепак овој е факинг шампион. А и педерски, обично во Вестерос се чека на „ангард“ положба на противникот па да се почне со напад, кога се дешава 1 vs. 1 борба. Овој ем го фукна од коњот ем прелесно го закла со српот. :eek:

Да не пишам дека и во книгата тоа изгледало малку поинаку (прочитав случајно јебига), ќе ме банираат али така би било многу по HBO kind of.

Инаку баш ме интересира што работите вие што си гледате серии додека сте на работа? It sounds like a dream job to me. :)
Јавна администрација maybe?

Туку сцената со Дарио и тој типот од Мерин ме потсети на ова...

Дуелот на Дарио и „шампионот од Меерен“ ми беше ретко глупа сцена.

Прво, пошто прелесно го скина, сепак овој е факинг шампион. А и педерски, обично во Вестерос се чека на „ангард“ положба на противникот па да се почне со напад, кога се дешава 1 vs. 1 борба. Овој ем го фукна од коњот ем прелесно го закла со српот. :eek:

Да не пишам дека и во книгата тоа изгледало малку поинаку (прочитав случајно јебига), ќе ме банираат али така би било многу по HBO kind of.
Дарио си ги уби нели тие "браќата" за да се бори за Калиси. Педерски било :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom