UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
После ова шо го изгледав вечерва, и изданиево на Челзи, на кој сите шутираат од кај ќе стасаат и мислат со дриблинзиве играат ПЕС, вторник Диего ќе им одржи лекција, и тоа страшна!

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
После ова шо го изгледав вечерва, и изданиево на Челзи, на кој сите шутираат од кај ќе стасаат и мислат со дриблинзиве играат ПЕС, вторник Диего ќе им одржи лекција, и тоа страшна!
Nope, Мурињо напизден ќе биде до крај, тој ќе држи лекции на сите полиња во вторник.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Некој од специјалитетите на Мурињо беше ова, ова не е случајно, намерно вака им прави илузија на Атлетико за после да ги демолираат. :LOL:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.797
Не можеш да им судиш од еден натпревар на Челси. Играат ептен топло ладно.
Иако, мислам дека во двомечот повеќе шанси за пласман има Атлетико.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Челзи ако не даде гол на Калдерон може да се слика, едно селфи да си напраат и тоа е тоа.

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Немора ништо да значи поразот од Сандерленд. И Атлетико имаше бледа игра против Елче а ги паметиме и поразите од Алмериа и Осасуна. Како Челси одигра против Арсенал и Атлетико против Барса. Мотивацијата во ЛШ е поголема 1/2-финале се игра!;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
<--- Атлетико плз хев а мерси

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И ние исто. :( Пак местат шпанско финале.
Иста ситуација како пред 2 години а ? :D Ај тепајте ги Реал, да ги тепаме овие и на неутрален терен да имаме решавачки трет дуел :D

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Паднав шо паднав нема врска тоа :D

Екипава ја имам гледано на неколку пати сезонава, и ич не ме бендисува. Како да ги има испуштено конците Моу. Секој шутира од кај стаса, секој алчи и дрибла а јас мислев дека играчиве од Реал биле такви.. не ми се веруваше денес дека можи она да му го дозволи, прават контра 4 на 2 и играчов дрибла еј...... страшни работи, ако го прикажат истово, ќе бидат отепани. А реално не ни знам како го поминаа ПСЖ...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Паднав шо паднав нема врска тоа :D

Екипава ја имам гледано на неколку пати сезонава, и ич не ме бендисува. Како да ги има испуштено конците Моу. Секој шутира од кај стаса, секој алчи и дрибла а јас мислев дека играчиве од Реал биле такви.. не ми се веруваше денес дека можи она да му го дозволи, прават контра 4 на 2 и играчов дрибла еј...... страшни работи, ако го прикажат истово, ќе бидат отепани. А реално не ни знам како го поминаа ПСЖ...
Со врски

Дај боже да беше во право за болдов. Ама не си :( Ни шутираат ни бога молат само вртат околу шестнаесетник, од 30 нафрлувања 3 само ќе погоди играч и тоа сите 3 шута ќе завршат над гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom