Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Site so mislite deka mozete da izbegate od spojleri gadno se lazete ili ziveete vo planina.
Mene me spojlnaa za krajot na peta kniga vo ebani komentari od harry potter video na youtube.

Абе за да не се спојлнам треба да се избришам од сајбер животов.
Искоментирав на статус за GoT и бам одоздоле спојлер голем колку Монт Еверест...
Само се надевам дека ќе биде сезонава тоа...
Џабе ти е и тоа, ако имаш брзоплети колешки :icon_mrgr:

Кога почнав да ја гледам серијата ја изгледав маратонски за месец дена три сезони и тогаш никаков спојлер не ме начека, едноставно само ги гледав епизодите и ништо надвор од тоа, ја читав темата дури после изгледаните епизоди, немав и не ни барав други информации за ГОТ униивезумот, едино имав чуено за RW ама појма немав што е тоа најискрено. Сега откако ја гледам во „нормален“ ритам, читам рецензии, гледам видеа од јутуб, и нормално често налетувам на некакви спојлери, во голема мера ги избегнувам но ми имаат позебано малце од филиногот за серијата.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Не стигнав да ги изгледам првите две епизоди од 4 сезона како што излагаа и бегав од спојлери ко од гавол. Вчера сабајле баш пред да седнам да гледам, отварам фејсбук и тап! the king is dead :cautious:

Али, тоа е, ептен тешко дека гледање серија со волкава популарност ќе помине без спојлери.

Site so mislite deka mozete da izbegate od spojleri gadno se lazete ili ziveete vo planina.
Mene me spojlnaa za krajot na peta kniga vo ebani komentari od harry potter video na youtube.

Абе едноставно е, тоа што го предложив погоре, и стој на страна од друштво кое чита освен што гледа GoT и не знае да задржи за себе некои информации :D

Јас се зезнав сам за смртта на Џофри, кој ѓавол ме тераше да отворам чатот на Live stream-от што го гледав, чисто да прашам дали како и последниот пат, одма после емитувањето ќе има реприза од епизодата уште еднаш, и BAM! Со caps lock и тоа "Joffrey dies this episode lol".

Освен темава за сезона 2 некој настан (пак по своја вина) и овој спојлер, не сум налетал на спојлери и прилично сум уживал. Ако некој сака да се заштити од спојлери има начин. Дури и за друштвото со кое се дружиш. Следат некоја серија со пасија? Направи им го истото (тестирано е ова, и сега нема спојлери од никој :P).

Би ми било жал до крајот на животот ако книгите би ги читал прво,
Верувај ми, не би ти било. :)

дури не знам дали после серијата воопшто ќе ги читам.

Читај ги, многу подетална е и имаш многу повеќе објаснувања на настаните и ситуациите.

Самиот Мартин кажа дека продуцентите прават кондензација на ликовите бидејќи ги има премногу. Спојувајќи два до три лика во еден. Една од големите разлики помеѓу ТВ серија-литература. Слично нешто мислам дека прават и со Подрик најверојатно.

Со кого би го споиле Под ??
Него само го прават постар.

@Шкорпион Првата слугинка на Денерис>>>>>Мисандеи.

Него дали некој друг очекуваше Шае да биде во питата, онака раскомадана? Можеби не се очекуваше нешто ептен морбидно, но со Џофри никогаш не се знае. Исто така криво ми е што Рос мораше да заврши како што заврши. Од сите ликови кои Џофри ги сецна, за нејзе ми беше најмногу жал.

Од друга страна - дали Станис стана верски фанатик? Мислам во претходните сезони не беше нешто заслепен од верски пророштва и фанатизам, а а веќе го гледаме како ги гори сите оние кои не веруваат во господарот на светлината. Немаше никаков проблем да се стави на клада братот на неговата сопруга, а и сопругата со воодушевување ја следеше кладата. Зарем до толку е стасано со Р'Лор? И со каква војска би отишол повторно кон Кингс Лендинг?

Дали уз Оберин ќе гледаме уште од Мартеловци?

Дајте торенти бе да ја гледам серијава, на замунда нема ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дајте торенти бе да ја гледам серијава, на замунда нема ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Никако ја нема на Замунда и другите торент сајтови, ич не е популарна.

Да, дека најпиратирана па ја бришат одма.

@Шкорпион Првата слугинка на Денерис>>>>>Мисандеи.

Него дали некој друг очекуваше Шае да биде во питата, онака раскомадана? Можеби не се очекуваше нешто ептен морбидно, но со Џофри никогаш не се знае. Исто така криво ми е што Рос мораше да заврши како што заврши. Од сите ликови кои Џофри ги сецна, за нејзе ми беше најмногу жал.

Од друга страна - дали Станис стана верски фанатик? Мислам во претходните сезони не беше нешто заслепен од верски пророштва и фанатизам, а а веќе го гледаме како ги гори сите оние кои не веруваат во господарот на светлината. Немаше никаков проблем да се стави на клада братот на неговата сопруга, а и сопругата со воодушевување ја следеше кладата. Зарем до толку е стасано со Р'Лор? И со каква војска би отишол повторно кон Кингс Лендинг?

Дали уз Оберин ќе гледаме уште од Мартеловци?
Секако дека Мартеловци ќе бидат битни штом Оберин го гледаме. Иако ќе гледаме повеќе од нив следна сезона. Едвај чекам искрено. :)
Станис колку е упропастен... страшно, како у сапуница да го гледам.

Добро ми оди за сеа. Нема никој ме почастено со спојлер.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom