Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
3392115215.png

:mad:

Како ви е интернетот последните 3-4 дена? Мене од петок па до сега ми паѓа секој 5 секунди, при крај на нерви сум ...

еве додека да пишам падна...

Како ви е интернетот последните 3-4 дена? Мене од петок па до сега ми паѓа секој 5 секунди, при крај на нерви сум ...

еве додека да пишам падна...

Мерено со Хамбург.

Одличен откако го средија пред 1 месец брзината и пингот се константни,а за стабилност не памтам кога последен пат има паднато.

Мене малку ми е безвезе што за да си приклучам интернет сум условена со плаќање на кабловска телевизија, која воопшто не ја гледам. Да не знае некој дали има негде понуда, со плаќање само на интернет, без кабловски и телефонски линии?

Не ми стигнуваат сметки а таму си има шифра, како може да ја дознаам за да можам да се регистрирам да плаќам со картичка знае ли некој?

Не ми стигнуваат сметки а таму си има шифра, како може да ја дознаам за да можам да се регистрирам да плаќам со картичка знае ли некој?

Јави се во техничка подршка и ќе ти ја кажат шифрата и после ќе се регистрираш на http://moj.telekabel.com.mk

тв илјада нон стоп после 12 навечер почнува но ав да вади ......на 10 тина секунди се стопира сликата.....
шо можи да биди ?

Ај пошто многу мудрувате и двајцата си добивте некое бодче

Гледам Телекабел си ги средиле линковите порано за торенти или што и да е обично најбрзи тракери беа бугарските додека тие што се подалеку од нас потешко влече. Во последно време и на стримови е доста подобро а и брзината на HTTP е горе долу подобро.Еве брзина мерено од Холандија

Интересно е што Телекабел конечно ја реализираше долгогодишната визија за влез на странски пазари т.е поточно Грција. Иако тоа неколку пати го имаат кажувано на телевизија скоро дознав дека индирекно нивнот бренд во Грција се вика HCN или Hellenic Cable Network. Иако дирекно не се поврзани со сопственичка структура со Телекабел сепак се работи за истото. Почетен град на кој се фокусираат е Солун. Бизнис политиката е речиси идентична дури и слоганот е горе долу ист, без договор, месец за месец еден кабел за се. Да се надеваме дека ќе им се посреќи и таму али белки ќе се прошират и по другите градови во Македонија бидејќи Радовиш беше последна дестинација..

Bump!

Телекабел достапен и во Прилеп.

После невремево неам сеуште ни ТВ ни интернет.. Енибади елс ??

Пред некој ден ми паѓаше нетот на 5 мин, сега е добар, да не го урочам. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom