Дежурна ординација! ( отворена е нова тема, оваа стои само за читање )

Статус
Затворена за нови мислења.
S

smart ass

Гостин
по боледување вчера се вратив на тренинг ама паднав многу лошо.. паднав странично на кукот и сеа имам оток.. можам да одам све ми е ок ама отокот боли и местото.. мислам дека не е сериозна повреда ама да ми каже некој со што да мачкам? поздрав
Алвен....тоа е крем против оток и не е скап,околу 90-100 денара.

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Сакав да прашам, дали е проблем човек подолго време (значи година и повеќе) да има температура од 35 до 35,5?
Има луѓе кај кои што температурата им е нешто пониска од нормалната постојано. Ништо страшно ако е тоа во прашање

V

VeniVidiVici

Гостин
Година и повеќе, со 3 различни топломери? Не мислам дека е тоа проблемот.
Изгледа немаш вистински маж до тебе да те запали малце... :)
Многу чудна состојба, но според мене доколку не чувствуваш здравствени последици поради тоа, не е ништо за што би требала да се грижиш.:smir:

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Алвен....тоа е крем против оток и не е скап,околу 90-100 денара.
фала.. ставив и кромид на местото толчен со сол помешан и да ти кажам мн ефективно и ми го симна отокот и ми ги намали болките.. поздрав

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Aj da prasam jas nesto. Se raboti za ovoj zglobot kaj dlankata sto mu doagja karsi palecot. Koga ke go optovaram ts na primer vozam tocak podolgo vreme i na nego znaci pritiskam ili krevam nesto potesko isto ima pritisok na nego me boli nekako. Odma posle optovaruvanjeto posle 2-3 minuti da receme nema bolka. Sto da mu praam kako da go odmoram ova ona da se oprai

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Доктури едно питање:

Левото око ми е некако поотворено од десното. Дали ми е од недоволно спиење, претерано зјапање у монитор, замореност или некоја инфекција. Јас искрено не сум се приметил вчера брат ми ми кажа.

забелешка: не ја глејте сликава у авататр

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Лоша перница...проверено од искуство.
Смени ја.Или стави си уште една под неа,ако ти е премногу ниска.
Истото ми се случува и мене, подобро на даски да спијам со камен перница одколку на моето несиметрично дувло.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Ok vaka me interesira vo posledno vreme sum dosta bled vo boja na koza na lice. pred da me pravat operacija mi zemaa krv i mi rekoa deka zelezoto mi e malku nisko, samo togash ne bev vaka bled. Nekoj sovet od sto moze da bide i sto da pravam (za da ne bidam kako tie od twiligth)?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom