2
~2A
Гостин
Devil May Cry ispadna tapa, no podnosliva samo oti sum golem fan na igrite. Ni akcijata bese jaka, ni storijata onaka, ni animacijata mi bese ok nitu dante mi bese kul.
Pobogu igrata DmC: Devil May Cry (5kata) dante so seljackata frizura bese bolje od ovaa.
Razgledav ovaa Bleach mi deluva interesno ali premnogu e, zasega me mrzi. Odsekogas planiram Monster ali kako moderator mora da ve citam pa eve doznav deka ima happy ending.
Mozebi ponatamu..
Ostanuva da produzam so Berserk ili ovaa Brotherhood-ov. Koja e ponova i pokratka? I ja ima kvalitetna za simnuvanje?
Isto, ve citav ste se mocale od hororite. Predlozete nesto i takvo, sakam da probam.
Го очекував ова.

Bleach може да ти понуди фантастични борби и soundtrack, добра анимација, но приказната е.... "исти курац во два примероци".
Berserk ти е една од најдобрите манги, па поради тоа има неколку филмови и серија, којашто вреди да се гледа серијата, но доколку те интересира нешто повеќе (а секако ќе те интересира), ќе треба да ја читаш мангата која брои 333 чаптери и денеска после толку време излезе нов чаптер! ( се чувствувам возбудено)
И двете (Berserk и Brotherhood) да ги изгледаш нема да е лошо.