UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Еден спортски поздрав до Барселона. Сеа барем ќе се фокусирате на Ла Лига

Член од
21 мај 2010
Мислења
70
Поени од реакции
29
Ме заболеа ташаците за Барса па да се бламирам. Го гледав мечот и Атлетико ме потсети на Реџина или Ливорно кога ќе го победат Јуве. Јуриш пола сат, 1-0 и тешко бункериште од три-четри реда до крај на меч и нормално, еднаш во неколку години ќе остане тоа 1-0 (обично се случуваат пресврти). Ако мразам нешто во фудбал тоа е бункер со 11 во одбрана, исто како што некои од вас мразат пимплање. Затоа не ме импресионираа Атлетико и според мене незаслужено се во полуфинале.
а што барселона повеќе да не заслужија да идат во полуфинале ? не им се падна нивниот судија за пеналчињата затоа испаднаа им ебам тоа канталонците

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.228
Поени од реакции
7.318
Атлетико е одличен тим, и сите оние кои се надеваја или не дај Боже уште се надеваат дека физички немало да издржат до крајот на сезоната со исто темпо, there you go.

Според мене шансите за титула на 4те екипи се буквално израмнети, никому не би дал ни 0.1% предност.
Јас ќе ги поддржувам Атлетико.

@Jack Nolan честито и со среќа! :)

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
Видиќ да ти даде гол, ама Евра да ти даде гол..Кој му е овој во кариерата бе 3 ебате.Тешко дека со оваа игра Баерн ќе направи нешто.
Мора малце да излеземе од сивилово.Ја би Атлетико да земе :)
Одлично ја води екипата Симеоне

Последно уредено:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.090
Секоја чест , еве и овде честитки за Атлетико. Дефинитивно до крајот ќе сум за нив , оваа генерација заслужува да биде наградена со самиот врв во Европа. Гладни се како волци на Камчатка. И Симеоне , и екипата , и фановите.

Секоја им чест. :cuc:

И да за фановите на Реал , спремајте дуповите ќе ви ги шараме во среда. :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.984
Поени од реакции
67.789
Видиќ да ти даде гол, ама Евра да ти даде гол..Кој му е овој во кариерата бе 3 ебате.Тешко дека со оваа игра Баерн ќе направи нешто.
Мора малце да излеземе од сивилово.Ја би Атлетико да земе :)
Среќа па Евра нема нозе и не игра во Јунајтед...:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Коефициентите за титула:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ајдее 6 за Челзи :pos:

H

HoT IcE

Гостин
Јеби цигане. Многу ми е мило за Атлетико, а уште помило што ја избуткаа Барса. Најодвратен тим ми се, лиглиња, глумци. Не знам при кој контакт беше на еден од играчите на Атлетико врз играч на Барса и одма цел тим на Барселона како хиени нарипаа на Веб, е многу мразам такви луѓе. А целиот тим, менталитет на Барселона е менталитет на пичиња и плачковци. Беа тотално надиграни, и со нивниот 100 милионски Нејмер ништо неможеа да направат, Леси испукана пушка. Good times.
Атлетико секоја чест, ме освоија дефинитивно, ова е најзаслужен полуфиналист, полуфиналист кој играше и доминираше и дома и гости. Секоја чест за Симеоне и екипа, навистина одлична работа вршат сите. Јас како фан на Челзи, единствено нив не ги посакувам за полуфинале, ги сметам за најнезгодни да играме против, но и да се паднеме, и да изгубиме, се надевам дека ќе освојат ЛШ, после Челзи они ми се фаворит. Екипа која игра со срце, екипа со карактер и дух.

Да бидам искрен, за Јунајтед ми е малце криво, што е чудно за фан на Челзи, ама ги гледав двете утакмици на мултикаст, и не заслужија да изгубат со 3-1, ама сепак примија 2 смешни гола затоа што се испогубија. Како и да е, се опростија од ЛШ достинствено, машки, и воопшто не потклекнаа под притисокот и Баерн, изиграа убаво, прво полувреме одлично тактички поставени, ама јасно беше дека Баерн ќе поминеше.
За Баерн, ќе го кажам истото после секој меч на Баерн во ЛШ. Овој Баерн е многу, многу послаб од тој на Јуп, и никој неможе да ме разубеди. Може имаат освоена титула у Бундес, и статистика на нивна страна, ама нивниот карактер и игра на терен зборува трето. Овој Баерн е каде, каде послаб, помалце опасен, оној на Јуп беше вистински страв и трепет да играш против. Овие спикај им брз гол и ќе кружат цел ден, исто како Барселона.

Како и да е, сите што поминаа се одлични екипи, и ќе бидат епски полуфиналиња, ќе уживаме у добар фудбал.:cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom