Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А другото му го избриша!
а што барселона повеќе да не заслужија да идат во полуфинале ? не им се падна нивниот судија за пеналчињата затоа испаднаа им ебам тоа канталонцитеМе заболеа ташаците за Барса па да се бламирам. Го гледав мечот и Атлетико ме потсети на Реџина или Ливорно кога ќе го победат Јуве. Јуриш пола сат, 1-0 и тешко бункериште од три-четри реда до крај на меч и нормално, еднаш во неколку години ќе остане тоа 1-0 (обично се случуваат пресврти). Ако мразам нешто во фудбал тоа е бункер со 11 во одбрана, исто како што некои од вас мразат пимплање. Затоа не ме импресионираа Атлетико и според мене незаслужено се во полуфинале.
Губи во купот и последно коло губи. Ач титула. Ресет Ресет.Еден спортски поздрав до Барселона. Сеа барем ќе се фокусирате на Ла Лига
Видиќ да ти даде гол, ама Евра да ти даде гол..Кој му е овој во кариерата бе 3 ебате.Тешко дека со оваа игра Баерн ќе направи нешто.
Мора малце да излеземе од сивилово.Ја би Атлетико да земе![]()
Реал бе, ќе ги поминете како да се Ливорно..So Chelsea nejkam kleti se angliskive ekipi koa ke se nabutaat u seesnaesetnik. Real ili Atletiko moze.Sakam Atletiko i da ispadneme da ne mi bide krivo.
Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2
Атлетико 5.2 Реал 3Коефициентите за титула:
![]()