UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како беа вчера загреани за Дортмунд овие... сеа нигде ги нема... Охххх оргазми

10153868_1006458632727686_4757603335686892212_n.jpg

Џабе ќе му беше немаше да дади или ќе му одбранеше Куртоа или ќе мавнеше статива , а зошто Куртоа има сина крв и е дел од Челзи а Меси против нас нема гол :icon_lol:

Генијален потег на Тата, го извади Иниеста, еден од нај-clutch играчите во светот. :cuc:

Јунајтед прими многу ефтини два гола со кои им отиде трудот. :facepalm: И при првиот и при вториот одбраната се испомеша самата меѓу себе, ги изгубија маркерите, а и рака на срце Де Геа мораше многу подобро да реагира.

Според мене, Баерн со оваа глупа и досадна игра може да го помине само Реал заради катастрофалната одбрана.
Против Атлетико многу ќе зависи од критериумот на судијата. Ако го свири секој контакт и паѓање (судејќи според грубоста на Атлетико и нежноста на Баерн ќе има многу од тоа) ќе биде заебано за Атлетико, но ако пушти да се игра машки, тогаш дури и им давам блага предност на „напалениве“.
Е против Челзи, не знам. Челзи е можеби најлошиот тим за типување од овие, бидејќи игра топло-ладно цела сезона и не знаеш како ќе изиграат. Се на се, ќе бидат јаки полуфиналиња, без изразит фаворит и атусајдер, иако според игрите сезонава Реал би го сместил за ова второво.

:pos:
Брат, не ти зборам за тоа, ај и тоа што си заборавил, него ова..
Игнорирај ми ги овие лапсуси пошто ќе се утепаш од билдање постови ако ми ги забележуваш сите глупости што ги имам пишано, и тоа само во темава. Знаеш на што мислам де :D

Честитки до фановите на Атлетико М. и Баерн.

Понатаму моја подршка ја има Атлетико од Мадрид и не е заради хејт кон другите туку бидејќи се единствената екипа во која можам да ја најдам дефиницијата за Фудбал.

Финалето сакам да играат Челзи - Атлетико а објективни фаворити ми изгледаат Реал М (иако имаа лоша утакмица вчера сепак не ги засенува предходните одлични натпревари).

Браво Атлетико, со играта ме освоија. Се надевам дека тие ќе бидат шампиони оваа сезона, за разлика од големите и некогаш досадни тимови во полуфиналето.

Ако моментално некој е фаворит за шампион , тоа е Атлетико. Има да летнат после ваква огромна елиминација за Барса. Баерн е далеку од тоа што беше лани , за малце ќе го јадеше од екипа која е на 7мо место во Премиер лигата.

Според мене фаворити за шампион.

1. Атлетико Мадрид
2. Баерн Минхен
3. Реал Мадрид
4. Челзи
Од една утакмица најдобра за Атлетико а просечна за Баерн. :rolleyes: Не би ги кладел АМ прв. Може да се каже Челзи како главен фаворит, тие имаат ако гледме така појак boost со ПСЖ. Реално сега сите ќе сакат да го избегнат Моу.

Еј ако не земе Атл Мадрид а нема да земе,стигна време да нивива

И тоа што викаш може на Барса требаше да им речемо браво,мислим дај не се бламирај.
Ме заболеа ташаците за Барса па да се бламирам. Го гледав мечот и Атлетико ме потсети на Реџина или Ливорно кога ќе го победат Јуве. Јуриш пола сат, 1-0 и тешко бункериште од три-четри реда до крај на меч и нормално, еднаш во неколку години ќе остане тоа 1-0 (обично се случуваат пресврти). Ако мразам нешто во фудбал тоа е бункер со 11 во одбрана, исто како што некои од вас мразат пимплање. Затоа не ме импресионираа Атлетико и според мене незаслужено се во полуфинале.

Еј ние си правиме муабет али овие од Ливерпул здравје ко ќе се вратат во ЛШ еј абе првата 5-0 на домашен како се попалени и како чекаат абе од почеток нека им даваат титулата :icon_lol:

So Chelsea nejkam kleti se angliskive ekipi koa ke se nabutaat u seesnaesetnik. Real ili Atletiko moze. :-) Sakam Atletiko i da ispadneme da ne mi bide krivo.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Нема што ти да му кажуваш да се опушти , има пријава за него и постапи по неа!
За шо ме пријави ? Не навредив никој, освен шо провоцирам, ау заборавив во темава никогаш нема провокации извини ајде нека ме банираат :facepalm: Оди си во фан-клубот истурај нервоза ајде, ќе се видиме поз :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom