Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Игнорирај ми ги овие лапсуси пошто ќе се утепаш од билдање постови ако ми ги забележуваш сите глупости што ги имам пишано, и тоа само во темава. Знаеш на што мислам де
Брат, не ти зборам за тоа, ај и тоа што си заборавил, него ова..
Како беа вчера загреани за Дортмунд овие... сеа нигде ги нема... Охххх оргазми
Од една утакмица најдобра за Атлетико а просечна за Баерн.Ако моментално некој е фаворит за шампион , тоа е Атлетико. Има да летнат после ваква огромна елиминација за Барса. Баерн е далеку од тоа што беше лани , за малце ќе го јадеше од екипа која е на 7мо место во Премиер лигата.
Според мене фаворити за шампион.
1. Атлетико Мадрид
2. Баерн Минхен
3. Реал Мадрид
4. Челзи
Брат, дај бе опушти се.
Ме заболеа ташаците за Барса па да се бламирам. Го гледав мечот и Атлетико ме потсети на Реџина или Ливорно кога ќе го победат Јуве. Јуриш пола сат, 1-0 и тешко бункериште од три-четри реда до крај на меч и нормално, еднаш во неколку години ќе остане тоа 1-0 (обично се случуваат пресврти). Ако мразам нешто во фудбал тоа е бункер со 11 во одбрана, исто како што некои од вас мразат пимплање. Затоа не ме импресионираа Атлетико и според мене незаслужено се во полуфинале.Еј ако не земе Атл Мадрид а нема да земе,стигна време да нивива
И тоа што викаш може на Барса требаше да им речемо браво,мислим дај не се бламирај.
Нема што ти да му кажуваш да се опушти , има пријава за него и постапи по неа!
За шо ме пријави ? Не навредив никој, освен шо провоцирам, ау заборавив во темава никогаш нема провокации извини ајде нека ме банираатНема што ти да му кажуваш да се опушти , има пријава за него и постапи по неа!
Ај и ти опушти се.
А другото му го избриша!Ај пушете го че ве видиме вас утре...