Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
@Донев и сега кого бираме за 1/2 финале ?

1. Атлетико
2. Баерн
3. Барса
4. Реал

Јунајтед не ги ставам пошто не знам што да мислам за нив како противници :D

@Донев и сега кого бираме за 1/2 финале ?

1. Атлетико
2. Баерн
3. Барса
4. Реал

Јунајтед не ги ставам пошто не знам што да мислам за нив како противници :D

Нас у финале ќе не одберете.Честито патем.

Не знам зошто мислам дека Атлетико ќе биде најзаебан противник од сите што ги пиша погоре.
Баерн не покажа некоја доминација во ЛШ како во лигата, а во дуелот со Јунајтед бев крајно разочаран како играат.
Барса исто, се извадија со смешен гол, а цел меч надиграни беа.
Реал со Анчелоти не го сметам за сериозен противник на овој Челзи со Мурињо. Знаевме што се деси со Интер кога беше тренер, и очекувам да бидат полесен противник од другите баш поради тоа.

Нас у финале ќе не одберете.
Не би имал против ако дојде до нешто такво (ако си од таборот на Јунајтед :D )[DOUBLEPOST=1396998192][/DOUBLEPOST]
Не знам зошто мислам дека Атлетико ќе биде најзаебан противник од сите што ги пиша погоре.
Баерн не покажа некоја доминација во ЛШ како во лигата, а во дуелот со Јунајтед бев крајно разочаран како играат.
Барса исто, се извадија со смешен гол, а цел меч надиграни беа.
Реал со Анчелоти не го сметам за сериозен противник на овој Челзи со Мурињо. Знаевме што се деси со Интер кога беше тренер, и очекувам да бидат полесен противник од другите баш поради тоа.
Јас реков уште кога пројдовме 1/8 финале дека ПСЖ,Дортмунд и Атлетико би ни биле најзезнати за во 1/4 финале. За во 1/2 финале очекувам да ги поминеме Атлетико (со шупачка играа ко во двомечов)

Ич не сакам со Мојсчестер, тврд орев е Мојс ќе извади нерешено на Олд Шитфорд. Ја сакам со А. Мадрид, должни ни се ептен, Куртоа за џабе ли им го даваме.:D

Mourinho reports Hazard has suffered a calf injury, the seriousness not yet known, but normally two weeks out minimum. #CFC
BkuhY83CQAEk04f.jpg:large

WE WON THE TWITTER BATTLE

:cuc: - за цел тим.

Иако сме стотици километри оддалечени од Лондон, како фанови на Челзи, верувам сите исто се чувствуваме. Можеби немаш никаква корист од сето тоа, но какво задоволство можеш да имаш, тоа е неспоредливо со ништо друго. Фала им на играчите што ни го пружија ова вечерва. Фала му и на Мурињо. Да го имаш него на клупа, исто ти е ко со Господ да си бил на вечера. :D

Во 1/2 финале посакувам еден од Барса - Атлетико дуелот, пред се Барса, иако сигурен сум дека ќе биде или Баерн или Реал.

Mourinho reports Hazard has suffered a calf injury, the seriousness not yet known, but normally two weeks out minimum. #CFC
:(

Ме мрзи да гуглам кои датуми се играат 1/2 финалињата ?

Ај барем Салах и Ширле се влезени во форма колку толку (а Вилиан денеска ептен ме нервираше со набацувањата на почеток..стварно бе толку е тешко да се нафрли топка ? )

Со Ливерпул нека е спремен, ако не се искиксаме до тогаш во ПЛ.:icon_mrgr:
Кога веќе посакуваме противници, нека и реваншот биде на СБ.:icon_mrgr:

:(

Ме мрзи да гуглам кои датуми се играат 1/2 финалињата ?

Ај барем Салах и Ширле се влезени во форма колку толку (а Вилиан денеска ептен ме нервираше со набацувањата на почеток..стварно бе толку е тешко да се нафрли топка ? )
Салах неможе да игра во ЛШ додека Шурле е океј. А датумот му доаѓа крај на Април некаде, почеток на Мај. Би требало за финале да е фит.:icon_lol:

Салах неможе да игра во ЛШ додека Шурле е океј. А датумот му доаѓа крај на Април некаде, почеток на Мај. Би требало за финале да е фит.:icon_lol:
Салах за ЕПЛ го сметам :D

Него само мене ми е криво што Микел не добива шанси ? :(

Салах за ЕПЛ го сметам :D

Него само мене ми е криво што Микел не добива шанси ? :(
Ако на него не му е криво, нема што на нас да ни е криво. :D
Ни треба такви играчи, баш со другарот правевме муабет за тоа.

Но сериозно, мислам дека треба да игра пред Луиз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom