Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Како се менува username на форумов? Знам глупо е прашањево ама или јас не можев да најдам или не е можно да се смени...

Гарант веќе некој има пишувано за ова:
Ме интересира што да праам со стари компјутери и делови?
Се фрлаат на ѓубре?
Колку што памтам, имаше некоја организација, која доаѓа по повик и зима све хардвер. како да ги најдам.
На сајтот на невладинана за е-отпад нема ништо, а изглеа не е ни одржуван. Вероватно си земале пари и нема што да се заебаваат со тој проект...

Каде може да се најде во Скопје трепкач или диско топка за изнајмување.

Каде може да најдам фосфорни нараквици и слични работи за забава?

Гарант веќе некој има пишувано за ова:
Ме интересира што да праам со стари компјутери и делови?
Се фрлаат на ѓубре?
Колку што памтам, имаше некоја организација, која доаѓа по повик и зима све хардвер. како да ги најдам.
На сајтот на невладинана за е-отпад нема ништо, а изглеа не е ни одржуван. Вероватно си земале пари и нема што да се заебаваат со тој проект...

Има неколку фирми што откупуваат и рециклираат електронски отпад. Јас ги знам Новометал и Ф-Групација.

Види повеќе на линковиве:

http://marketkonekt.com/makedonija/...alen-siten-otpad/otkup-na-elektronski/vma.htm

http://marketkonekt.com/makedonija/zhivotna-sredina/recikliranje/prevzemanje-na-ee-otpad/3o8.htm[DOUBLEPOST=1396600088][/DOUBLEPOST]
кај има некоја продавница за кабелчиња пинови и слично, ми треба aux кабел али малку по комплициран :D
Во Лининг Електроникс имаш вакви работи.

Последно уредено:
Каде може да најдам фосфорни нараквици и слични работи за забава?
Во џамбо имаше едно време, мислам дека уште ги има на прв спрат до ескалаторот.

И во Југотон може да има, имаа порано.

Некој да не знае каде можам да најдам маица со галаксија/универзум на неа , нешто вака :
etq80s-l-610x610-t-shirt-t-shirt-space-galaxy.jpg

Без разлика дали е машка или женска.

Последно уредено:
51QcWktI9gL._SY395_.jpg

и колку пари е ако знае некој?

Фала луѓе, изглеа ќе влезам во оние скапите пошо луѓево кои ги главам да идеме станаа летаргични. Не е толку страшно, ама иам причина плус да им се качам на глава :D

Silica gel, поголема количина. Или било што друго што собира влага.

Средство за побрзо растење на брада некоје масло било што??

здраво
да прашам дали некој знае каде се наога СНУПИ МОБИЛАРАТА во скопје поздрав[DOUBLEPOST=1397048362][/DOUBLEPOST]здраво
да прашам дали некој знае каде се наога СНУПИ МОБИЛАРАТА во скопје поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom