Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
@Werther и во Сити мол се таа цена?
пошо не знам, сеа @џимеј ме стави во мисла, а сити мол ми е на 5 минути...
Бела маица со натпис - 500 денари
Бела маица со слика - 600 денари
Црна маица со натпис - 600 денари
Црна маица со слика - 700 денари

Ако однесеш твоја маица минус 200 денари.

Овие мислам беа цените...

За колку време ја печатат апликацијата?

Инаку, во Сити Мол за два до три дена...
Не можам да се сетам ама првата ми требаше за многу брзо време и ми ја среди за 2 дена. Втората ја чекав 3-4, а не отидов таму да ја нарачам. Само му ја пратив сликата на меил и бев да ја земам. Не сум бил во сити мол, не знаев дека печатат маици, а гледам цените се исто така пристапни.

@StormRage она што е многу важно е квалитетот на маицата. Не сум имал црна маица од ултрадизајн испечатено ама белите се супер. Не знам колку ќе траат, ама мора пазење - на колку степени се пере, пеглање наопаку... Па важно е апликацијата дали е ко за на маица. Ако си имаш замислено што и како (и е во што поголема резолуција супер), тој во продавницата ќе ти каже дали е изводливо да се печати или не. Јас барам наједноставно што може... Последно како подарок го испечатив ова http://fc00.deviantart.net/fs6/i/2005/028/1/5/Amelie_by_demoniavbh.jpg

@StormRage она што е многу важно е квалитетот на маицата. Не сум имал црна маица од ултрадизајн испечатено ама белите се супер. Не знам колку ќе траат, ама мора пазење - на колку степени се пере, пеглање наопаку... Па важно е апликацијата дали е ко за на маица. Ако си имаш замислено што и како (и е во што поголема резолуција супер), тој во продавницата ќе ти каже дали е изводливо да се печати или не. Јас барам наједноставно што може... Последно како подарок го испечатив ова http://fc00.deviantart.net/fs6/i/2005/028/1/5/Amelie_by_demoniavbh.jpg

Значи едноставен текст од три збора е, само ќе треба преку (скоро) цела маица... И сакав црна.
А за големина, векторска графика од Adobe Illustrator е сам ја правев, па нема проблем тоа.

Кај принтаат маици низ Скопјево? таа кај кузман што беше не знам дали работи веќе а и изгор скапи беа

ако дознаеш, информирај ме!!!

Имате и во една "продавничка" од задната страна спроти Беверли е. Во зградата кај големиот графит на работнички. Ама не знам ни цена, ни за колку време се готови... :unsure:

Каде можам да најдам вакви кеси во Скопје?

aavion.jpg

Сервис да не знае некој каде има за Playstation ?

Сервис да не знае некој каде има за Playstation ?
Буњаковец трговскиот од задната страна на вториот кат (малце е тежок за наоѓање ама прашај каде има игри за ПС2-3-4 или хбокс и ке ти кажат) или има некој дечко во аеродром за хбокс е сигурно незнам дали е и за ПСтејшн.

Плишана играчка минион каде може да најдам?

Sent from my LT22i using Tapatalk

Флуросцентни алки и слични такви светкави чуда? :icon_mrgr:

кај има некоја продавница за кабелчиња пинови и слично, ми треба aux кабел али малку по комплициран :D

кај има некоја продавница за кабелчиња пинови и слично, ми треба aux кабел али малку по комплициран :D
на булевар првомајска има една продавница само за кабли од кај нив земаме од работа, ти прават и по потреба ама ќе почекаш до утре не ми текнува како беше имево на фирмава :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom