Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бела маица со натпис - 500 денари
Не можам да се сетам ама првата ми требаше за многу брзо време и ми ја среди за 2 дена. Втората ја чекав 3-4, а не отидов таму да ја нарачам. Само му ја пратив сликата на меил и бев да ја земам. Не сум бил во сити мол, не знаев дека печатат маици, а гледам цените се исто така пристапни.За колку време ја печатат апликацијата?
Инаку, во Сити Мол за два до три дена...
@StormRage она што е многу важно е квалитетот на маицата. Не сум имал црна маица од ултрадизајн испечатено ама белите се супер. Не знам колку ќе траат, ама мора пазење - на колку степени се пере, пеглање наопаку... Па важно е апликацијата дали е ко за на маица. Ако си имаш замислено што и како (и е во што поголема резолуција супер), тој во продавницата ќе ти каже дали е изводливо да се печати или не. Јас барам наједноставно што може... Последно како подарок го испечатив ова http://fc00.deviantart.net/fs6/i/2005/028/1/5/Amelie_by_demoniavbh.jpg
Кај принтаат маици низ Скопјево? таа кај кузман што беше не знам дали работи веќе а и изгор скапи беа
ако дознаеш, информирај ме!!!
За евтини пробај во Џамбо. А квалитет и малце поскапи во outdoor на рекорд.ефтин шатор и вреќи за спиење?![]()
На Зелен пазар треба да има.Хартиени ќеси за правосмукалка?
Буњаковец трговскиот од задната страна на вториот кат (малце е тежок за наоѓање ама прашај каде има игри за ПС2-3-4 или хбокс и ке ти кажат) или има некој дечко во аеродром за хбокс е сигурно незнам дали е и за ПСтејшн.Сервис да не знае некој каде има за Playstation ?
на булевар првомајска има една продавница само за кабли од кај нив земаме од работа, ти прават и по потреба ама ќе почекаш до утре не ми текнува како беше имево на фирмавакај има некоја продавница за кабелчиња пинови и слично, ми треба aux кабел али малку по комплициран![]()