Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Reebok-RealFlex-Mens-Runing-Shoes-Grey-Blue1247.jpg

kaj ima vakvi vo Sk ?

Reebok-RealFlex-Mens-Runing-Shoes-Grey-Blue1247.jpg

kaj ima vakvi vo Sk ?
незнам колку ти е важна бојата, баш овој модел незнам ама
img-thing

ги имаш во оутлетоите што се од страната на базенот во СРЦ борис трајковски во едниот се 2390 (што е поблиску до базенот), а оној што е поблиску до аква паркот се 2290 денари

незнам колку ти е важна бојата, баш овој модел незнам ама
img-thing

ги имаш во оутлетоите што се од страната на базенот во СРЦ борис трајковски во едниот се 2390 (што е поблиску до базенот), а оној што е поблиску до аква паркот се 2290 денари
a osven sloveniasport nekoja druga prodavnica za reebok ima li nekade

a osven sloveniasport nekoja druga prodavnica za reebok ima li nekade
Баш само за рибок појма неам, али помини поготово во аутлет продавницата што ти ја спомнав поблиску до аква паркот веднаш под ттеретаната во Борис имаа пристоен избор и на рибок имаше неколку модели за стварно ок цени, може да најдеш баш и оние што ги имаше постирано.

Баш само за рибок појма неам, али помини поготово во аутлет продавницата што ти ја спомнав поблиску до аква паркот веднаш под ттеретаната во Борис имаа пристоен избор и на рибок имаше неколку модели за стварно ок цени, може да најдеш баш и оние што ги имаше постирано.
Fala druze :)

Здраво, каде може да купам стега за динамо (за велосипед)?

Ме интересира едно нешто. Незнам колку е во склад со претходните коментари. Но сепак ќе го поставам прашањето овде. Дали некој знае како се извршуваат нарачите од http://www.aliexpress.com и што се е потребно. Благодарам однапред :)

Ме интересира едно нешто. Незнам колку е во склад со претходните коментари. Но сепак ќе го поставам прашањето овде. Дали некој знае како се извршуваат нарачите од http://www.aliexpress.com и што се е потребно. Благодарам однапред :)
Идеш вадиш дебитна картица од било која банка (ти препорачувам тутунска) треба да си полнолетен (ако не си иди со родител) ставаш пари у картица, понатаму си праиш акаунт на страната си внесуваш податоци (адреса) и после си вршиш нарачка на тоа што сакаш си внесуваш инфо од картицата си плаќаш и чекаш да пристигне нарачката вообичаено пристигаат од 15-40 дена :)

96z3op.jpg

Знае некој кај ( и дали) можам да направам маица ко девојкава од десно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom