Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Gruevski objavil kaj nego na fanpejdzot : Тука можете да ги поставите прашањата за премиерот Никола Груевски и носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ. Видео разговорот започнува во 23:00 часот! Na ova mozevme site zaednicki da dejstvuvame ama nema koj :) a ti Dirty Harry Callahan koga veke se bunis ajde kazi mi vo koja sosedna drzava ili bilo kade ima danok 10 %? osven vo Slovenia znam deka ima 10 % danok vo nikoja druga drzava nema danok i kako so gledam tebe ti odgovara danok da plakame a??? Koga veke prifativme da igrame so 10 %danok sto ke pravime ako utre go smenat vo 20 % i togas ke prifatime neli? nie koj sto se kladime so rulet sistemot na dolgi stazi mesecno gubime okolu 7-8000denari za danok ova epten ne e fer

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.369
Поени од реакции
7.139
Gruevski objavil kaj nego na fanpejdzot : Тука можете да ги поставите прашањата за премиерот Никола Груевски и носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ. Видео разговорот започнува во 23:00 часот! Na ova mozevme site zaednicki da dejstvuvame ama nema koj :) a ti Dirty Harry Callahan koga veke se bunis ajde kazi mi vo koja sosedna drzava ili bilo kade ima danok 10 %? osven vo Slovenia znam deka ima 10 % danok vo nikoja druga drzava nema danok i kako so gledam tebe ti odgovara danok da plakame a??? Koga veke prifativme da igrame so 10 %danok sto ke pravime ako utre go smenat vo 20 % i togas ke prifatime neli? nie koj sto se kladime so rulet sistemot na dolgi stazi mesecno gubime okolu 7-8000denari za danok ova epten ne e fer
ок,друже кога се осеќаш загрозен во ред е да си ги бараш сопствените права......јас сум да се затворат сите кладилници до една,ова со данокот е мачкина кашлица.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ako si za da se zatvorat site kladilnici togas sto baras vo temata Kladilnica?mozebi tebe ne te interesira kladilnicata pa si igras so po 20-30denari,no dali znaes deka postojat luge koj sto od kladilnica ziveat? znaes li deka ima igraci koj sto uplakaat so mnogu golemi sumii????UJP go dere narodot so danokot toa e fakt i mora da se bara resenie za ova nema vecno da se izmacuva ovoj napaten narod,ajde sto sme od site strani skrateni uste i da se iskockame kako luge ne mozeme,ke mu pukne filmot i na narodot eden den pa ke vidime so koj dusi si igraat,mamicata nivna kopilska

Член од
1 февруари 2009
Мислења
681
Поени од реакции
188
mi e strav od takvite kako tebe sledno so ke baras e da se zaclenime vo nekoja teroristicka organizacija.
Никад те неам видено да постираш овде, како баш коа се спомна клучен збор вмро/груjo/данок ти одма се појави? Ти воопшто не си засегнат со овој проблем и се изјасни дека не играш кладилница. Платен си да киснеш по форуми и да переш мозоци и да ја браниш владејачката структура. Back off please.

П.С. Избори се ближат и партиите нудат/ветуваат. Еве им една одлична можност да профитираат и на свое конто да соберат што повеќе гласачи. Ја би гласал за било која партија која повеќе ќе ми понуди у тие области што ме засегаат, а кладилница е една од нив. Бујрум.

Последно уредено:
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.369
Поени од реакции
7.139
Никад те неам видено да постираш овде, како баш коа се спомна клучен збор ВМРО/груjo/данок ти одма се појави? Ти воопшто не си засегнат со овој проблем и се изјасни дека не играш кладилница. Платен си да киснеш по форуми и да переш мозоци и да ја браниш владејачката структура. Back off please.
:pos:

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Ti si za smejne, sakas da gi zatvorat kladilnicite , togas sho k.. baras vo ova tema, ubo ti napisaja pogore ima ljuge od sportska sho ziveat i denot sho se na 10 livcina dobitna , a bashka igrat i na golemi pari , od sho maka danok na grujo da mu plakja po 1000,100,200,5000 nebitno? ti znaes deka ima ljuge denot po 2.3000 danot sho plakjat? Ti si eden isperen mozok, nauceni ste grujo dava dava grujo, a to sho vi zema uste od 1000 drugi raboti nebitno e , edno dava deset drugi raboti zema , i ko ke vidis pak na isto si duri i polosho ama ima tolku prosti ljuge sho seuste mislat deka grujo im dava pari... ne sum partiski opredelen , ama koga vekje salam ti go isperile mozokot vidija malce i drugata strana

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
па му одговара нему и данок од 80% он е еден од тие изгледа што цицаат од буџетот,нема со него дискусија тој е така програмиран[DOUBLEPOST=1396871832][/DOUBLEPOST]
ок,друже кога се осеќаш загрозен во ред е да си ги бараш сопствените права......јас сум да се затворат сите кладилници до една,ова со данокот е мачкина кашлица.
јас имам уште едно порадикално решение,тебе да те затвориме ,бидејќи еве сите ние кои се кладиме сме загрозен вид од видот како тебе,а што велиш?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.369
Поени од реакции
7.139
грешка беше ова со 10% данок,барем 15-20% требаше - и на уплата и на исплата.

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
Од типови за спорт дојдовме до кој колку данок има и зема и тако даље .... отворете нова тема и не ја пунете со глупости

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За некои и кров над глава е луксуз :D

Него стварно дај пишете некој тип не идете оф-топик.

Еве Стево-Ѓорѓе 2 у 1 да не ја вртат а ?

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
За некои и кров над глава е луксуз :D

Него стварно дај пишете некој тип не идете оф-топик.

Еве Стево-Ѓорѓе 2 у 1 да не ја вртат а ?
sho be od sport na politika li ke ja vrteme , ja ke glasam za grom ,, oti sakam grom da udare u koprivi , za da faneme sportska hahah :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom