не мора одма даmi e strav od takvite kako tebe sledno so ke baras e da se zaclenime vo nekoja teroristicka organizacija.
на кој му е грижа за парите од комарот,има далеку поголеми главоболки отколку идеите на дечиња од средно во врска со “проблемов’не мора одма да,сите сме засегнати од ова идиотско решение,и секој кој има некој предлог треба да се подржи,не ти рече да одиш да се самозапалиш пред влада туку предложи добар начин да им свртиме внимание на копуците
ова е тема за тој проблем,за други проблеми постојат други теми па оди таму делувајна кој му е грижа за парите од комарот,има далеку поголеми главоболки отколку идеите на дечиња од средно во врска со “проблемов’
нема потреба од коментари,се збораше ќе се затвораат кладилници ради даноков,играчите ќе апстинираат и такви црни сценарија - ништо од тоа.........+ кладилниците веќе почнаа со понуди за бонуси да се надокнади за данокот кои го плаќаат играчите........јас сум да има данок на над 20% за шо пиеш кафе во кладилница,за уплата/исплата да не правиме муабет.ова е тема за тој проблем,за други проблеми постојат други теми па оди таму делувај
у реду је ,штом го браниш ова решение јасно ми е се во која категорија припаѓаш но политика е забранета на форумовнема потреба од коментари,се збораше ќе се затвораат кладилници ради даноков,играчите ќе апстинираат и такви црни сценарија - ништо од тоа.........+ кладилниците веќе почнаа со понуди за бонуси да се надокнади за данокот кои го плаќаат играчите........јас сум да има данок на над 20% за шо пиеш кафе во кладилница,за уплата/исплата да не правиме муабет.
имаш лоша перцепција, општествена девијација и политика мешаш. на тоа со политиката не вреди да се вадиш за да браниш комарџиски активности.у реду је ,штом го браниш ова решение јасно ми е се во која категорија припаѓаш но политика е забранета на форумов
WOW општествена девијација ,ти баш сериозно си го сфатил ова,ако мислиш дека се треба да се оданочува тогаш ти си тој кој има многу лоша перцепција за за тоа што е фискална политикаимаш лоша перцепција, општествена девијација и политика мешаш. на тоа со политиката не вреди да се вадиш за да браниш комарџиски активности.
ваков луксуз треба и мора да биде оданочен.WOW општествена девијација ,ти баш сериозно си го сфатил ова,ако мислиш дека се треба да се оданочува тогаш ти си тој кој има многу лоша перцепција за за тоа што е фискална политика
ваков луксуз треба и мора да биде оданочен.
ти само тролај си кога немаш друга работа - данокот останува,гледај да имаш што повеќе добитни тикети,грујо не сака да те фати некоја црна серија.
изгледа толку ти се развиени твоите способности за проценка.Уште кога почна да го браниш ова решение па и сега кога го спомна Грујо одма знаев дека си уште една ВМЛОВСКА ПЕЧУРКА ГАЕНА ВО ПОДРУМ