Samsung Galaxy S5

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Некој прај споредба на пластика со ова ???
ПЕРФЕКЦИЈА

S3, е 2/3 пати поспор од 5-та, за 5s не праам муабет.

Другар има Galaxy S3. Не е проблемот само што е спор, него по 1 година користење цел е излижан. Копчињата, копијата на алуминиум (пластика) од страна...

И после се лутат зашо ги реметеле „пластика“ било...епа, година дена стар Galaxy S3 и година дена стар iPhone 5 и одма се гледа зашто е тука реметот.[DOUBLEPOST=1394826040][/DOUBLEPOST]
S3, е 2/3 пати поспор од 5-та, за 5s не праам муабет.

Другар има Galaxy S3. Не е проблемот само што е спор, него по 1 година користење цел е излижан. Копчињата, копијата на алуминиум (пластика) од страна...

И после се лутат зашо ги реметеле „пластика“ било...епа, година дена стар Galaxy S3 и година дена стар iPhone 5 и одма се гледа зашто е тука реметот.

некад си ги покористел телефоните, или само вака на гсм арена си споредуваш процесор и рам и сл......
со поновите апдејти с3-ката е утепан, а ајфон 5 сега со 7.1, порано беше брз, а сеа е уште по брз, па сеа размисли, за 5ес да не праам муабет.[DOUBLEPOST=1394826855][/DOUBLEPOST]
Кога сакаш јас и ти на дуел во четири очи за телефони. ;)
Каков дуел во четири очи бе за телефони,што ке праите? :tapp:[DOUBLEPOST=1394827103][/DOUBLEPOST]
6-ката ако биде бум јас гол ќе трчам до Охрид. :pos::pos:
Новиот ајфон би се мерел со Ѕ3, Xperia SP, One X...
Ти другар не се разбираш од телефони. Само тролаш. ;)
WTF:facepalm:

ај батали, не доаѓам у темава па...

глупост до глупост тресеш...[DOUBLEPOST=1394827578][/DOUBLEPOST]
Па од Ајфонот е 5 пати подобар. И во перфоманси и во дизајн. Дупките баш се добри од позади. Отисокот на прсти е подобар од тој на Ајфонот. А што ти пречи тебе дупките како фластер?
Абе кој дизајн жити све, цел свет му се смее на самсунг, прочитај малце на нет,ексерти коментираат, остај не ти нас...

А за отискот мало морген... на 5с само допираш и се отклучува инстантно, за на с5 треба да го држиш во една рака а со другата да лизнеш надоле за да се отклучи , да фати убаво... глупост, ај остај тоа, ЗАШТО ги копираат аппле со фингерпринтот, ЗАШТОООООООООООО????

пс: ова беше последен пат, извинете за дупли постови

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: k3b
Jas nemozam da se odlucam Iphone 5s, Samsung Galaxy s5 ili note 3, daj nekoj so se razbira neka kaze koj e najdobar? parite ne mi se bitni bitno mi e koj e najdobar?

Ќе дојде, почекај 2 недели.

Jas nemozam da se odlucam Iphone 5s, Samsung Galaxy s5 ili note 3, daj nekoj so se razbira neka kaze koj e najdobar? parite ne mi se bitni bitno mi e koj e najdobar?

Note 3 по мене. Само многу голем екран има, тоа не ми се свиѓа а конфигурацијата му е екстра :)

Z2 ги јаде за доручен сите други телефони, S5, N3, све на клоци :D

eden vika note 3 eden s5 eden xperia z2 ne mi pomognavte ic :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom