Samsung Galaxy S5

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ѕирни го мемето над постот па види што си пишал.

Еве ја и втората привју верзија на Android 5.0 (Lollipop) за Galaxy S5 која работи брзо и мазно. Финалната верзија доаѓа во декември, заедно со верзијата за Note 4. :vozbud:

Извор : GSMArena

Пријател, да сакам десет можам да купам и да си ги наредам дома да ми стојат, не ми се проблем парите. Проблем ми е што тој сензор ти го зима отпечатокот на прст и којзнае кој има пристап до него.
Не лажи, ради предната камера не го сакаш :icon_lol:

Имам С3 и ќе го продадам за 10.000ден. Сакам да доплатам 7800 и да земам С5 мини од ледиком. Да не случајно во ледиком овие телефони се дубајски/корејски итн итн? Зошто во вип со договор М+ треба да доплатам 17.000. И некој од поискусниве нека кажи дали вреди ваков чекор.

Фала.

Имам С3 и ќе го продадам за 10.000ден. Сакам да доплатам 7800 и да земам С5 мини од ледиком. Да не случајно во ледиком овие телефони се дубајски/корејски итн итн? Зошто во вип со договор М+ треба да доплатам 17.000. И некој од поискусниве нека кажи дали вреди ваков чекор.

Фала.
Оргинал се бе какви дубајски какви корејски :pos:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Фала.

ke se zaebes so mini drugarce veruj

Фала.
За тие пари многу подобри се LG G2, Nexus 5 или малку поскапиот Galaxy S4.

За тие пари многу подобри се LG G2, Nexus 5 или малку поскапиот Galaxy S4.
Нека си го земе LG G2, моментално тој телефон го има најдобриот bang for the buck. Не е лош и нексусот ама ЛГ-во има многу поиздржлива батерија од него а и на изглед е подобар.

Здраво дечки. пред неколку дена ми го украдоја самсунг галакси с5. дали има шанси да се најди некако без да биди уклучен телефонот или џпс-от ? исто така го заклучив преку компјутер. фала поздрав :)

Здраво дечки. пред неколку дена ми го украдоја самсунг галакси с5. дали има шанси да се најди некако без да биди уклучен телефонот или џпс-от ? исто така го заклучив преку компјутер. фала поздрав :)
Јавна тајна е дека можат од полиција,али не знам што да ти речам стврано ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom