Samsung Galaxy S5

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Одма се распукавте :D

Значи се ова видеа,слики,тинтитири минтири,се главно од Барселона,се прототипи што планира да се пушти,значи можно е да има измени и разни подобрувања .... Овој телефон доаѓа со постара верзија на КитКат, така што кога ќе се пушти,ќе мора да биде пуштено со последниот најнов на КитКат според договорот со Гугл шо го има ...мене лично,поеќе би сакал да ја има позадината на Samsung Galaxy Ace, подобар изглед и чуство досега нема од таа верзија ... но може преку интернет да си нарачате маски по 10 евра со различна изработка,по посебно е 25 евра лична изработка ....

Е сеа да поставам лична дилема .... Утре одиш во странство да работиш,си зимаш плата,сакаш прва работа телефонче да си купиш,е сеа дали Ноте3 со поголем екран,пофункционален со пенкалцето или пак за малку нијанса брзиот с5 со подобра камера и помал екран .... хехехее скенер за печатоци ... МВр и Јанкулоска да ми се фатат ... Ај идам да тролам на друго место :D

Најдоброто до сега на пазарот. Само Ноте 4 ќе биде подобар од овој. Првиот што ќе го начекам во Мк го купувам. Ѕвер телефон.

Најдоброто до сега на пазарот. Само Ноте 4 ќе биде подобар од овој. Првиот што ќе го начекам во Мк го купувам. Ѕвер телефон.

Де уште еднаш смени го постот :)

friday-the-13th-mask-jason-voorhees-25689371-1024-768.jpg

Да бидеме реални,S5 не е баш некој БУМ.
Реков јас,сите очекувавме некоја сензација,фактичи S5 е поголемиот брат на S4 со подобрени перформанси.Но сепак Note 3 си останува Godfather во светот на смартфоните :cool:

Но сепак Note 3 си останува Godfather во светот на смартфоните :cool:
Да, но само во поглед на големината на екранот и рам меморијата, бенчмарк тестовите друго кажуваат. Да не го заборавиме и Xperia Z2 кој го дели првото место на истите со S5. Инаку ниту јас не сум задоволен од понуденото (S5), очекував нешто револуционерно. Изгледа ќе почекаме за тоа до Note 4, есенва. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Да, но само во поглед на големината на екранот и рам меморијата, бенчмарк тестовите друго кажуваат. Да не го заборавиме и Xperia Z2 кој го дели првото место на истите со S5. Инаку ниту јас не сум задоволен од понуденото (S5), очекував нешто револуционерно. Изгледа ќе почекаме за тоа до Note 4, есенва. :)
Општо,не само големината и рамот. :) Не е голема разликата,ипак.
Харизма има телефонот,моќ. :cool:

Вчера гледав бенчмарк на ФонАрена .... само многу мала нијанса е е разлика ....

Oхо, и те како имаат. Материјалите на изработка друже. Немој да кажеш дека БИЛО КОЈ Самсунг има подобар дизајн, изработка и употребени материјали од 5S. И тоа којзнае што ќе извадат со 6-ката. Еден мочан 4S што го имам изгледа ПРЕМИУМ во споредба со пластикаријата на Самсунг презентирана вчера.

Факт е дека сите Ајфони до сега изгледаат скоро исто, но исто е и факт дека Епл е милиони светлосни години напред во дизајнот на истите од Корејците
ti go ledas kucisteto ili vnatre sto ima, imav sporedba so slika od 5s i mojot samsung s4, sto da ti kazam, slikata slikana so 5s katastrofa a so samsungot perfekt taka da ne gledaj dali e plastika ili drugo, koga ke gi vidam ikonite na iphone mi se bljuva[DOUBLEPOST=1393364187][/DOUBLEPOST]a i da kako sto rekov imam s4 , taka da ne bi idel na s5 mislam deka gabe ke bidat frleni parite koga se skoro slicni so s4 kako sto rece nekoj ovde "pogolemiot brat"

Да бидеме реални,S5 не е баш некој БУМ.
Реков јас,сите очекувавме некоја сензација,фактичи S5 е поголемиот брат на S4 со подобрени перформанси.Но сепак Note 3 си останува Godfather во светот на смартфоните :cool:

Ноте 3 само РАМ-от му е појак. Процесорот му е појак на Ѕ5-ката. Камерата исто така. Дизајнот е премногу добар.

Хахах, абе дај не не зезај колективно, премногу добар? Што е различен дизајнот од на пример, S3? Дупките како фластер позади?

Па од Ајфонот е 5 пати подобар. И во перфоманси и во дизајн. Дупките баш се добри од позади. Отисокот на прсти е подобар од тој на Ајфонот. А што ти пречи тебе дупките како фластер?

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom