ТВ Ретро - mtvretro.blogspot.com

• Креатор на темата Креатор на темата k3dk
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:Познато ми звучи ова (y) ама кај да го бараме Саки кога никаде го нема :)

Саки, Саки од Саканија,
Тагата забрани ја,
Саки, Саки од Саканија,
Среќата покани ја.
:vozbud:

Единствено би го имало во архивата на мтв.

Една молба.Доколку сакате споделете ја/ предложете ја ТВ Ретро страницата на пријателите на Facebook и слично.
Ви благодарам.

Знае некој како се викаше еден цртан филм на МТВ 1 идеше со фудбал беше ,главниот лик мислам се викаше Пелегрињо или нешто слично името му беше не се сеќавам баш добро на името на главниот лик

е тој некој бар краток дел да најде од цртанот интересен беше .

Знае некој како се викаше еден цртан филм на МТВ 1 идеше со фудбал беше ,главниот лик мислам се викаше Пелегрињо или нешто слично името му беше не се сеќавам баш добро на името на главниот лик

е тој некој бар краток дел да најде од цртанот интересен беше .

Пелезињо ?

Taка нешто беше. Ако го најдеш стави го

Еден друг цртан на Сител или МТВ беше не се сеќавам , ама добро се сеќавам дека беше од Уницеф со еден папагал и едно девојче

Еве го цртанот

тој цртан филм е во повеќе епизоди , стави го на блогот.

Одличен проект! Ме интересира само дали се работи за истите луѓе кои стојат и позади групава на facebook: https://www.facebook.com/groups/35962392463/ ? Таму имаше импресивна листа на цртани од кои повеќето и синхронизирани на македонски, но мислам дека на „собирачот“ од таму му го банираа youtube акаунтот. Сега ги има повеќе од сериите и филмовите на trackermk.com, само што (не знам од кои причини) таму не можеш да се регистрираш за да можеш да ги преземеш.

Не видов на блогот дека ги имаш постирано:

До Ре Ми

Трст виа Скопје

Саки од Саканија (мислам дека и го бараше некој тука)

Во секој случај, браво за ентузијазмот! Огромна поддршка и од мене.

Јас ја сакам убо песната од Саки, пред едно време се дупнав од барање, бев со ниет да си ја клам ринг тон.....

Знае некој кој ја пее Саки од Саканија ?

Denver posledniot dinosaurus moze nekoj da go pusti sinhronizirano na makedonski????

Како се викаше тој цртанот, престар, мислам беше руски ама кај нас синхронизиран. Не знам дали беше сам за себе или епизода...имаше ловец кој сакаше да ја земе принцезата за жена ама се препрај во старец за како таков да го засака. В ист стил беше и со Земзела ако му текнува на некого :vozbud:

Како се викаше тој цртанот, престар, мислам беше руски ама кај нас синхронизиран. Не знам дали беше сам за себе или епизода...имаше ловец кој сакаше да ја земе принцезата за жена ама се препрај во старец за како таков да го засака. В ист стил беше и со Земзела ако му текнува на некого :vozbud:

Мислам дека е овој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom