Во весници го даваа тогаш заедно со K-Pax, Пред Дождот и не можам да се сетам кој другЛеле јак Gangs of New York зошто не сум го гледал порано.
Иако иам други остварувања на Скорсезе шо ми се далеку поомилени, овој некако ми беше ептен јак. Приказната, целата костимографија и огромната сценографија многу ми се допаднаа. Препорака дефинитивно
И како снимката @Zedd да симињам или да чекам?Нема семпл вака на наслов се чини супер снимка
300.Rise.of.an.Empire.2014.720p.WEB-DL.x264.AC3-SmY
Солиден квалитет, ама пола екран е со азиски букви.И како снимката @Zedd да симињам или да чекам?
Не беше „Пред дождот“, туку „Преку езерото“ на Митриќевски. Ја имам целата колекција од тогаш. K-Pax, Appleseed (аниме), Преку езерото, Resident Evil, еден шпански, мислам дека Habre Sus Ojos се викаше и неколку други, не ми текнува на сите.Во весници го даваа тогаш заедно со K-Pax, Пред Дождот и не можам да се сетам кој другОдличен филм. Дениел деј Луис таму е (како и секоја друга негова улога) неповторлив. Убаво што ме потсети, треба да го гледам пак, одамна не ми е гледан.
На чивичан да гледаш камера снимка нема да е солдна не па на друго.Не е многу интересен 300, ја го гледав коа излезе снимка, солидна беше за мој квалитет и не планирав да го гледам во ХД, не очекував многу. Годинава 5 нови филмови имам изгледано (2014) и не сум задоволен, во никој смисол.
Само што не знаат кога. Полош термин од сабота во 20ч. не можеле да одберат.Pulp Fiction сабота 20:10 на МТВ.
Ми се свиѓа што почнаа да даваат класици. Браво за МТВ![]()
![]()
После полноќ ќе има снимкаСамо што не знаат кога. Полош термин од сабота во 20ч. не можеле да одберат.
Викенд, ударен термин...во кој термин сакаш да го даваат?Само што не знаат кога. Полош термин од сабота во 20ч. не можеле да одберат.
У 4 попладне?Викенд, ударен термин...во кој термин сакаш да го даваат?