Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
НЕ ЗНАМ што е тоа рутиран ...пробав се за тоа држи лево па десно па горе па доле нејке ништо да фати не можам никако фацтори ресет
симнав и емма т.с. флаш од нивната страна за преко усб кабел таму па бара регистрација се регистрирав сеуште нема ни трага ни глас да вратат на е маил ако има некој направен веке акаунт да ми даде да влезам во емма

Видовте женска на сликана и одма сите му одговарате...а ние другите џабе си прашуваме нема одговори...македонска работа
Одма да се мрчело....... Не знам како сакаш некој да ти реплицира ако го нема користено/видено гореспоменатиот телефон. Нели праша за искуства ?? За читање на нет, истото ќе ти го кажат, тоа што и ти си прочитал за него. Очигледно само ти ќе го имаш од форумов штом никој не се јави до сега.

zdravo kakvo mislenje imate za LDK telefonive vo anhoch sto se?ima li nekoj iskustvo so takvi?spored mene se predobri imaat quad core procesor 1.3GHz,1GB ram,4GB interna,13mpx zadna i 5mpx predna,5''

zdravo kakvo mislenje imate za LDK telefonive vo anhoch sto se?ima li nekoj iskustvo so takvi?spored mene se predobri imaat quad core procesor 1.3GHz,1GB ram,4GB interna,13mpx zadna i 5mpx predna,5''
КИНЕЗИ и тоа тешки ... не се пали на перформанси
подобро земи половен телефон со андроид отколку нов крш кинез

исто важи и за геофон што прашуваше претходно и за лдк и сите други "чкљ" "марки"

КИНЕЗИ и тоа тешки ... не се пали на перформанси
подобро земи половен телефон со андроид отколку нов крш кинез

исто важи и за геофон што прашуваше претходно и за лдк и сите други "чкљ" "марки"

јас купив таблет АИНОЛ демек четри јадрен процесор ,а нема врска и демек 1 гб рам ама кочи ако му се инсталира било што а јас му праам на одредено време мастер ресет и го користам без гугл плеј стор и така си е ок .И тачот не е нешто најнај, најубаво отиди таму штракај го малку и ќе видиш

Батали го тоа ЛДК и слични срања од искуство и пробано од мене подобро со тие истите пари да земеш некој поасален половен одколку заебаниот ЛДК и да знаеш ако те интересира за ЛДК, фејсбук апликација не функционира како што треба :icon_lol:

Здраво
Сакам да земам еден телефон од Америка, но ми рекоа дека имало некоја разлика помеѓу мрежите таму и овде во Македонија. Се работи за Samsung Galaxy S3. Дали ќе може да се декодира овдека? И од која мрежа таму да земам (да работи на GSM мрежа)

За колку време ви се полни S3? На почетокот беше добро, потоа почна да ме заебава полначот, мислам дека прекинуваше некаде, покажува оти се полни но може да стои 1 саат на полнач и да не мрдне ни 1 %.

Сега купив нов полнач (само усб) кабелот ама гледам на кутиичката пишува оти полначот е за S4 и џекот не влегува цел во телефонот и пак некако бавно ми се полни.

белја работа, телефонот прима само НАНО сим изгледа... чаре? се продаваат ли у вип , оне тие или како :(?

белја работа, телефонот прима само НАНО сим изгледа... чаре? се продаваат ли у вип , оне тие или како :(?

Че појдиш во вип и имаат едни како клешти и ја сечат картичката ја прават НАНО
еве како изгледа то:

Што би било проблемот со телефонот, батеријата е сменив т.е купив нова и пак истиот проблем дојде до 20% батеријата и почнува нагло да паѓа до 15/10 и наеднаш се гаси телефонот. ( во тој период од 10 минути до дека се случува целото ова се осеќа како треперење на екранот мало)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom