UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.988
Поени од реакции
67.816
Абе ако освои Јунајтед титула ЛШ ,двете можни сценарија после тоа ќе бидат

"Црвениот ѓавол не се предава!!!!! ГГМУ ","Мојс докажа дека е класа тренер и со овој тим освои ЛШ :vozbud: :drk:"

и

доколку не освои : "Толку од оваа сезона,очекувано беше дека немаат шанси","Мојс труп,фелаини грмушка" :ROFLMAO:

Швајни не заслужи црвен,но сепак тоа е судија :D Добро се покажаа играчите на Манчестер и ќе биде тесно на Алијанц :)

Прашање:Ако голманот спаси невозможна топка,е голманчиште.Кога голманот ќе прими гол (сличен на овој на Швајни),тогаш е прејак шут и одлична топка.
Кога еден голман е слаб? (општо прашувам,пошо моите познавања се сведени на 0,да не ме нападнат навивачите на Јунајтед,најсериозно) :)

Браво за Диего,голчиште! Се надевам ќе ги елиминираат Барсељонас

Брат, ти да не го сонуваш Де Геа навечер?

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Многумина мислеа/мислат дека Диего Коста постигнал гол за Атл.Мадрид.. јеби га двајца Диеговци и си личат плус... и јас така мислев додека не загледав убаво хајлајтс со 5 репетиции ..

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
Каде тоа мене не ми се допаѓало кога тим игра затворена игра? Да не си ме измешал со некого? Јас го убивам од фалење Мурињо со години наназад.
Општо зборувам за тоа. Не за тебе. Од каде да знам ти што си сакал и што сакаш сега.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.362
Поени од реакции
26.385
Општо зборувам за тоа. Не за тебе. Од каде да знам ти што си сакал и што сакаш сега.
Па не би рекол дека општо важи тоа. Барса, а и сега Баерн си зголемуваат фан база со таквата игра. Генерално таквиот фудбал привлекува симпатии кај поголемиот дел од фановите и хејт од друг, помал. :D

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Поништен гол на Велбек.
Многу си напален смири нерви.
Je breee dete bee ponisten gol na Velbek od koga sudijata sviri prekrsok ... bravo ja razbiras igrata I ti . Tolku e kvantumot ...

B

Beck's

Гостин
Како мислите да игра Баерн или Барса против тимови кои се бранат. Вечерва Атлетико цело време се бранеа со 11 играчи и објаснете вие каков лек треба да се најде за такви тимови и како вие би играле убав фудбал против такви тимови, фудбал кој вам не би вил досаден. Боже мили, се бранат 90' и " браво оставија срце на терен, изиграа мушки бла бла" другиот тим што сака да игра фудбал ама фудбал во права смисла на зборот "eee колку досадни веќе станаа со таквата игра" Не сте арни жими се

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Penal ne bese dosuden za Bayern , vtor zolt ne mu bese dodelen na Valencia , na Schweini mu dade vtor zolt iako nemase vrska ova zolt karton ... ama I bez Schweini pak ke go lapat vo Minhen .
почнавте со истото сценарио од пред една недела со тоа лапањето ама изгледа на крај вие цел ке го лапнете :sneaky:

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.775
Je breee dete bee ponisten gol na Velbek od koga sudijata sviri prekrsok ... bravo ja razbiras igrata I ti . Tolku e kvantumot ...
1.Од каде знаеш дали сум дете?
2.Немаше ни П од прекршок али ајде нека биде.
3.Гледам ти колку ја разбираш играта. Освен пеналот за играта со рака на Битнер, другите одлуки исправни беа. Види хајлајтс уште еднаш. Ќе ти се разјасни.
4.Пишувај кирилица, латиницава боде очи(совет)

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Како мислите да игра Баерн или Барса против тимови кои се бранат. Вечерва Атлетико цело време се бранеа со 11 играчи и објаснете вие каков лек треба да се најде за такви тимови и како вие би играле убав фудбал против такви тимови, фудбал кој вам не би вил досаден. Боже мили, се бранат 90' и " браво оставија срце на терен, изиграа мушки бла бла" другиот тим што сака да игра фудбал ама фудбал во права смисла на зборот "eee колку досадни веќе станаа со таквата игра" Не сте арни жими се
Не се разбираш ти ништо! Кај се видело фудбал да се игра отворено и напаѓачки. :D

Шала на страна,секој тим си има свој начин на игра и треба да се почитува,доколку тоа му носи резултат.Но сепак тоа што Јунајтед извади нерешено против Баерн (или Баерн извади нерешено,бидејќи втори постигнаа гол),не значи дека треба да се "пуваат" пошто не примиле 3-4 гола,а лесно можеше да се случи.Сите членови тука имаат предвидувања за резултатот и може да се "јачаат" ако имаат доволно аргументи за тоа,но не значи дека така ќе искочи (денешниов пример).Останува да видиме шо ќе се дешава на Алијанц и дали ќе успее Јунајтед да направи нешто повеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom