UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Баерн истата игра ја имаше и против Арсенал. Кружење околу шеснаесетник до лудило, шутеви на Робен (оние кои ги форсира цела кариера, дриблинг лево и шут), пробување да се извлече одбраната на неуспешна офсајд стапица. Но при таков притисок или ќе направиш јака контра и ќе ги „истушираш“ или ќе ти пукне одбраната... кај Јунајтед видечемо. :unsure:

п.с. типувам дека Нејмар ќе ја реши другата.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
Што пробувате бе, се вртите околу шеснаесетник, само Рибери се обидува нешто да креира, Швајни ко Чави подава само на 2 метра од него, Алаба изиграва циркузант, Мулер изгубен у простор, никаква игра немате.
А што треба да правиме кога противникот се затворил? Да играме без топка и да ја решиме со песници.

Оди влези ти во шеснаесетникот (не се собувај) каде што има 8 играчи од противничкиот тим.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
И Баерн успеа да го уништи едниот тим со што ја комплетира Баерн лигата.
Вие уништени сте со тоа што Ман. Јун ви го зедоја Перси? Со еден играч се уништува друг тим?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
то бе то !! :vozbud: :vozbud: :vozbud:

И пак да ги откажувате Јунајтед пред време и да ги преценувате Баерн на чело со Пеп

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.595
Јунајтед води, Атлетико води.... ТОООООООООО!!!

ДИЕГО :vozbud:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ау и Атлетико води а ? Е па супер МОЖНО е да има 2 англиски екипи во ЛШ. Ова пошто тапа е лигата нели и единствен доказ за квалитет на лига се настапите на екипите од таа земја во ЛШ.
Онака

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.942
Поени од реакции
30.931
Да ти ебам Холанѓанецот...Видич дава гол овој Немаџа, тие се двајца Манџа и Неманџа :pos:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
aууу најубавиот гол сезонава :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom