UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Retko komentiram za sudii ama denes ne demolira sudijata. Crven za Valencia, penal cisti u prvo i cist start na Svajni vrz Runi, sudijata nitu gledashe u momentot tamu.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Retko komentiram za sudii ama denes ne demolira sudijata. Crven za Valencia, penal cisti u prvo i cist start na Svajni vrz Runi, sudijata nitu gledashe u momentot tamu.

Bravo izvadivte nereseno doma, sekoja cest, cestitam.

3L2QwzD.jpg

Е, ај да плачеме сега...

Она од Швајнштајгер не беше ни фаул врз Руни, топката ја удри а овај сам си летна...

Нема Мартинез, нема Швајне, нема Тиаго за наредната.

:pos:

Иди легни си,знам дек ти е тешко,што не ни лупнавте петарда,па сега судиите биле криви:facepalm:.Признајте дека Мојс велики:D го надигра вашиот Гвардиола и тоа е тоа.

Валенсија црвен?
Двајцата исто стартуваа. Нема тука што.
Судијата си кажа обострано дека е,
Руни изглуми малце поише, ама Швајштајгер топката не ја чепна.
Поништен гол на Велбек, недосуден пенал за Баерн.

Баварци како е? Ова не дека јак резултат ви извадовме, туку дека многу летавте пред утакмицава и 3 гола минимум ќе ни даевте. :icon_lol: Јас би рекол сречни треба да бидите шо нерешено извадовте. Да погодеше Велбек, газот ќе ви се тресеше сега. Поготово со срединава суспендирана за наредна утакмица. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom