IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
И Баерн успеа да го уништи едниот тим со што ја комплетира Баерн лигата.Баерн лигата имаше 2 тима лани во финале во ова натпреварување.![]()
И Баерн успеа да го уништи едниот тим со што ја комплетира Баерн лигата.Баерн лигата имаше 2 тима лани во финале во ова натпреварување.![]()
Кое 1/2 финалеВторото, ова го викав јас уште кога играа против нас, ама до сега немаше противник за да се докаже ова.Допрва во 1/2 финаче ќе се покаже тој фудбал без фудбал, кој што пак да бидеме реални носи резултати.
Брат бе не ме заебавајА што треба да правиме кога вашите играчи се вратиле назад, играте затворено, освен стрплива игра од наша страна и пробување различни комбинации не гледам што друго би правеле нашите играчи. Да можеби подобро ќе беше да ја дадеа топката на вашите играчи и така повеќе од 4 паса не можат да врзат, ќе згрешат и ете ни брзо водство.
А со голот поништен шо праиме? Никој ништо не реагира пошто е изедначено судењето, ама мора да се најди некој паметен ко тебе.А со пеналот што правиме? Или ај и така нашиве ќе го промашеа![]()
Ми иде накај второтo,иако и Манчестер игра добро во одбрана,глеј го првиот тим на Баерн,Милер лажна 9-ка,Манџукиќ на клупа,пимплачи стануваат швабиве,да ти се одгледа и фудбал и се.Или ние преку ноќ сме научиле да се браниме или Пеп го направил овој Баерн пролив досаден.
Што пробувате бе, се вртите околу шеснаесетник, само Рибери се обидува нешто да креира, Швајни ко Чави подава само на 2 метра од него, Алаба изиграва циркузант, Мулер изгубен у простор, никаква игра немате.Тим што игра затворено не е досаден, а тим што игра постојано со топката и пробува нешто Е досаден.![]()
Спомнат беше голот, пеналот не.А со голот поништен шо праиме? Никој ништо не реагира пошто е изедначено судењето, ама мора да се најди некој паметен ко тебе.
А со поништениот гол што правиме?А со пеналот што правиме? Или ај и така нашиве ќе го промашеа![]()
Малце ти е без везе ова споредбава Мурињо/Мојс без разлика , во право си за тоа во делот надигрување со Баерн ама човек јас сум разочаран од играчкиот капацитет на играчиве , премногу млитави ми се (сем Џонс) неможе бе еден Алаба да ги поминува така бе за Робен и Рибери да не зборам , Фелаини е изгубен начисто Фердинанд од кога веќе е очаен ,Гигс исто веќе му одминало времето овој Велбек не вреди да зборам за него , незнам можеби грешам ама мислам дека едно 3-4 гола не му бегаат на Јунајтед во Германија .Вака пред неколку години Мурињо освои ЛШ со Интер, тогаш тој беше генијалец, а сега Мојс идиот? Само вака се игра против екипиве од Пеп, а излезиш да се надигруваш ќе наебиш, башка да беше присебен Велбек ќе водеше Јунајтед 1-0, Баерн и така немаше некоја посериозна шанса.
Челзи кога игра барем се знае кој пие кој плаќа, овдека мечевиве се онака, ако дадеме гол дадеме ако не дадеме па добро, ако примиме па ок. Ај има потенијцал Баерн-Јунајтед за нешто во второво, а ваљда кај Шпанциве Барса ќе притисне а Атлетико ќе се брани, да може да гледаме интересен тактички дуелНе може навивач на Челзи,екипа каде што тренер е Мурињо да стави ваква слика...
T.E моја грешка,може секој да стави ваква слика,ама не можете да се жалите на фудбалот што го гледате![]()
Channel - 140544Сите сопкасти ги изгаснаа, има некој асален?