UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Или ние преку ноќ сме научиле да се браниме или Пеп го направил овој Баерн пролив досаден.

Или ние преку ноќ сме научиле да се браниме или Пеп го направил овој Баерн пролив досаден.

Чеј второ полувреме, осеќам ќе се отвараат паштети или нешто слично.Јунајтед само чека кога ќе го прими голот. За Велбек не ми се прави муабет.

Сите сопкасти ги изгаснаа, има некој асален?

Има сопкаст што работи за Барса Атлетико

Чеј второ полувреме, осеќам ќе се отвараат паштети или нешто слично.Јунајтед само чека кога ќе го прими голот. За Велбек не ми се прави муабет.
абе види според експертизата на темава требаше досеа да е 20-0,да почекаме. Така да полувреме 0-0 со Баерн е топ според стандардите поставени тука.

Цел тим на Јунајтед трагедија , играта очајна овој Мојс е невиден идиот , јас не би го ставил тренер ни на Маџари Солидарност да биде , Гигс се гледа дека плаче за пензија колку и да е искусен и се за овакви утакмици се гледа дека неможе веќе , Фелаини катастрофа Алаба го работи како мало дете , му зима воздушен дуел еј :tapp: го дрибла како од шала , а за гнасава Велбек не ми се збори , од кога зборам дека треба да се прати во Саутенд на позајмица едно 3-4 сезони да свати дека е дрво.

Вака пред неколку години Мурињо освои ЛШ со Интер, тогаш тој беше генијалец, а сега Мојс идиот? Само вака се игра против екипиве од Пеп, а излезиш да се надигруваш ќе наебиш, башка да беше присебен Велбек ќе водеше Јунајтед 1-0, Баерн и така немаше некоја посериозна шанса.

А со пеналот што правиме? Или ај и така нашиве ќе го промашеа :D

А што треба да правиме кога вашите играчи се вратиле назад, играте затворено, освен стрплива игра од наша страна и пробување различни комбинации не гледам што друго би правеле нашите играчи. Да можеби подобро ќе беше да ја дадеа топката на вашите играчи и така повеќе од 4 паса не можат да врзат, ќе згрешат и ете ни брзо водство.

Добро ќе биде Јунајтед да даде гол некако па реваншот да биде интерсен.
А браво за Атлетико можно е да бидат во слична ситуација на Дортмунд лани, ај што се они добри па и Барса не се нешто посебно.
Ваљда утре поофанзивни мечеви ќе има, сега за сега очекувани тактички мечеви во кој што дури не ни има некоја тактика за уживање.
Второто, ова го викав јас уште кога играа против нас, ама до сега немаше противник за да се докаже ова.Допрва во 1/2 финаче ќе се покаже тој фудбал без фудбал, кој што пак да бидеме реални носи резултати.

циганчето бразилско 5 пати ја чепна топка а 10 пати падна

штета што коста се повреди

sop://broker2.sopcast.com:3912/151170
барса атлетико

Blog-Pic-113.jpg
Не може навивач на Челзи,екипа каде што тренер е Мурињо да стави ваква слика...:D
T.E моја грешка,може секој да стави ваква слика,ама не можете да се жалите на фудбалот што го гледате :D

Не ја следам многу Барса, ама не би биле подобри опции Санчез или Педро од Нејмар? Или едноставно не му е денот на Нејмар?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom