Фан Клуб: Челзи

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.320
Поени од реакции
1.277
Прва сезона после враќањето* :P

Последно уредено:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Баш тоа сакав да пишам, ич немојте да ви е криво, сетете се на почеток на сезона што пишувавме и сите викавме дека сме задоволни со пласман во топ4 и четвртина финале во ЛШ, засега тоа е одлично. Како смо се надали, добро смо се удали, што викаат стари луѓе.
А да освоиме, тоа ќе биде нешто сензационално, ама нема да се деси.
Јас реков дека ќе бидам задоволен со титула во ПЛ и 1/2финале во ЛШ.Сега тоа некако не ми штима.Мали ни се шансите за титула,али кога ќе ми текне дека против какви тимови губевме бодови ми иди да се самоубијам.
Останува да видиме како ќе одат работите.Ливерпул да ги тепа Сити дома,ние да го тепаме Пул.Потоа Евертон да ги тепа Сити,тогаш наша е титула но треба сите до крај да ги победиме.Ама кога ќе ми текне дека со Свонси играме на гости,кој знаат да бидат многу незгодна екипа :mad:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.158
Поени од реакции
8.246
Insigne ќе го биде ли страшен играч, а одамна немаме италијанец у тимов.

Wallace се врати ли или уште е во Интер?

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.976
Поени од реакции
11.617
Само три утакмици ќе ви кажам. Манете ја оваа со Палас.
-ВБА на гости, водевме, пред крај ни го збиберија.
-Вест Хем требаше да ги добиеме, имавме и милион шанси, но тој ден едноставно не ги сакаше топката, а и овие се фрлаа ко да е за живот или смрт.
-Со Астон Вила на гости требаше да извадиме бод, али тојето, интересни судиски одлуки имаше на таа утакмица.

Ова се 5 бода. Ќе бевме на +3 од Ливерпул и +7 од Сити со 2 утакмици повеќе. И ќе бевме во најповолна ситуација од сите...али тојето.

Него, денеска на Сине Стар ми се чини, идеше некој шпански филм, го гледаа моите, ја си учев за колоквиум за утре и татко ми се пресмеа нешто и после ми вика, имало сцена некоја со бомба на аеродром, дошол Торес (времето кога играше во Атлетико ваљда пошто главниов лик за Атлетико бил) и ја шутнал бомбата. Некој да не има видео од ова? :D

:pos: Го најдов.

Моментот е после 1:10.
Да беше сега филмов, ќе ја утнеше бомбата и сите јабана ќе отидоа. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.389
Поени од реакции
85.331
ДА БЕ ДА ! ТОА ! Гледам јас нешто ми фали..и после зошто сме губеле..Форесте до крај на сезона да те видам со песниве..и титула зимаме у ЛШ сто посто. Ајде ! Вамос !
Весело ![DOUBLEPOST=1396221638][/DOUBLEPOST]http://www.imdb.com/title/tt0444505/?ref_=nm_knf_t1
Еве го филмот со Торес :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
ДА БЕ ДА ! ТОА ! Гледам јас нешто ми фали..и после зошто сме губеле..Форесте до крај на сезона да те видам со песниве..и титула зимаме у ЛШ сто посто. Ајде ! Вамос !
Весело ![DOUBLEPOST=1396221638][/DOUBLEPOST]http://www.imdb.com/title/tt0444505/?ref_=nm_knf_t1
Еве го филмот со Торес :D
Да ме ебеш не го гледам Торес.:D

Ќао Торес, уште 6 кола и ауфидерзен.:vozbud::vozbud::vozbud:

Знаете што сакам у Среда? Алекс да шутира слободен и да го стегне Торес у глава.:vozbud::drk:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.968
Ако се најде некоја будала да даде 15м ќе го дадат.
Во спротивно, на излезна врата повеќе го гледам Демба Ба.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Е си изгубивме и тоа е мирна глава сега не се замараме со титули и глупости , али не се знае :свиркам:

:свиркам:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Јас не ја гледав , а и незнам што направил Торес . Но ако игра во среда против ПСЖ и ако даде случајно гол сите тука ќе бидете вака :drk: и со коментари од типот “ Торееееес :vozbud: “ , “ Тооооооооо Тореееееес ! “

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.976
Поени од реакции
11.617
Јас не ја гледав , а и незнам што направил Торес . Но ако игра во среда против ПСЖ и ако даде случајно гол сите тука ќе бидете вака :drk: и со коментари од типот “ Торееееес :vozbud: “ , “ Тооооооооо Тореееееес ! “
Абе види сеа, не дека Торес ми смета којзнае колку, мајтап ми беше поише коментарот погоре. Али факт е дека некад зицери утиња, а и има утакмици во кои не се труди, а од друга страна утакмици во кои се труди многу. Не е константен ама ич. Затоа ако се носи звучно име на лето, сигурен сум дека Торес ќе замине (за Ба веќе е сигурно, а ќе видиме за Ето).
Иначе не дека он е единствениот виновник, ете пример за поразот со Палас. Тогаш целиот тим играше лошо, па дури и Цезар кој е одличен сезонава. Немаа потпора бековите (Цезар и Бане) од играчите од средниот ред. Нивните бекови цело време се уфрлаа од втор план и беа ептен опасни, така мислам падна и голот, по центаршут на бекот од лева страна. Не знам зошто не смени Мурињо нешто во врска со тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom