Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ливерпул уште после со Тотнем ќе си падне. Ама пак мене не ми се верува до крај да извадиме макар и 5 победи. Особено ако стигнеме до финале на ЛШ мислам дека последните мечеви малце ќе потфрлат ако видат дека само имаат теоретски шанси за титула. Ни се намалија шансите ама ајде, идеме понатаму, очекувам некоја луда сезона како кога Агуеро им донесе титула на Сити.

Последно уредено:
А да тепавме, во супер позиција ќе си бевме сега. Ама ете, тоа е. Ќе видиме до крај како ќе биде. Сите ќе киксаат. Како и да е, мене нема нешто ептен да ми е жал ако не земеме.

А затоа ви направив еден reality check пред некоја недела да видам што сте очекувале пред почеток на сезона а што сега, добро е што уште сме си down to earth. Барем до 1/2 финале на ЛШ да стигнеме не ќе биде лошо, инаку ако отпаднеме уште во 1/4 финале ептен некако тапа ќе изгледа сезонава..
Ама стварно е срамота бе од Палас да изгубиш...заслужено си победија ама не ми е јасно зошто играа толку бездушно.

Во среда ќе биде интересно со каков тим и каква игра ќе излезат. Би требало Оскар и Вилиан да бидат зеадно со Оскар триото зад напаѓачот, а кој ќе биде тоа ќе видиме в Среда.
Микел кога играше последен пат во прв тим ? Сакам да го видам против ПСЖ, ептен ретко игра од кога дојде Мурињо. Рамче/Микел би биле добар тандем за против ПСЖ.

Како би играле?
Вилиан - Оскар - Оскар

Баш тоа сакав да пишам, ич немојте да ви е криво, сетете се на почеток на сезона што пишувавме и сите викавме дека сме задоволни со пласман во топ4 и четвртина финале во ЛШ, засега тоа е одлично. Како смо се надали, добро смо се удали, што викаат стари луѓе.
А да освоиме, тоа ќе биде нешто сензационално, ама нема да се деси.

Како би играле?
Вилиан - Оскар - Оскар
Ако видиш уште некоја грешка како оваа ќе треба да читаш меѓу редови што сум сакал да кажам :D

Хазард мислев. :)

Реков и пак ќе речам, лани со крофнарот и дупло помал тим освоивме нешто. Оваа година без трофеј е секако за разочарување.

Абе, а има шанса на Емтиви да не дават у среда?

А да тепавме, во супер позиција ќе си бевме сега. Ама ете, тоа е. Ќе видиме до крај како ќе биде. Сите ќе киксаат. Како и да е, мене нема нешто ептен да ми е жал ако не земеме.

Ќе видиме Роман дали ќе му биде жал или не, колку потроши Мурињо оваа сезона за играчи цифра има некој ?

Ќе видиме Роман дали ќе му биде жал или не, колку потроши Мурињо оваа сезона за играчи цифра има некој ?
Што сакаш да кажеш? Отказ за Мурињо?

Последно уредено:
Prva sezona mu e na Murinjo, mu treba malce vreme kako i na sekoj trener, toj ne e magionicar i nemoze sekoja sezona trofej da osvojuva. Kako sto poveke pati izjavi, cel ovaa godina e da se izgradi timot, toa sto go otfrlase pritisokot od igracite e baska. I da ne osvoime nisto, nisto strasno. :)

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Не му е прва сезона бе :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom