Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 февруари 2009
Мислења
237
Поени од реакции
23
aj cestito pobeda. Mata i Kagava denes izigraa solidno. Konecno Mata postigna gol. Kagava so dve asistencii. Aha pa i Chicha denes so gol. Od moja gledna tocka, onie igraci koi sto treba da postignuvaat golovi si ja zavrsija rabotata deneska. i daj boze da se mnozat vakvi pobedi kako ovaa denes.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 916 using Tapatalk 2

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
ДАНИЕЛ НА СИТЕЛ ВИЕ ЈУНАЈТЕД ГЛЕАТЕ, ПЛАСТИЧНИ ФАНОВИ СТЕ СИТЕ !!!

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
А иначе зошто го извади Рафаел? Да не се повреди случајно?:rolleyes: Дрво....

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ќе добиеше црвен. 10 утакмици по ред веќе жолт добива.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Прво и основно, ми се свиѓа што ја стеснивме играта, немаше толку ширење и нафрлање од немајкаде....
Мислам дека сезонава Мојс експериментира за да види како најдобро ќе биде ја ја тера играта наредна сезона цела.
И нека не се лажат оние со авионите, кој и да дојде у ваков период на транзиција мора да жртвува една сезона за да се усоврши играта.
Многу го стаеја Мојс под притисок, очекувам догодина (ако на лето пазариме штопер и креативец у средина) да се вратиме пак у игра!

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Прво и основно, ми се свиѓа што ја стеснивме играта, немаше толку ширење и нафрлање од немајкаде....
Мислам дека сезонава Мојс експериментира за да види како најдобро ќе биде ја ја тера играта наредна сезона цела.
И нека не се лажат оние со авионите, кој и да дојде у ваков период на транзиција мора да жртвува една сезона за да се усоврши играта.
Многу го стаеја Мојс под притисок, очекувам догодина (ако на лето пазариме штопер и креативец у средина) да се вратиме пак у игра!
Како успеа да сместиш толку гпупости во три реченици?:D

Експериментирал :pos: Оваа сезона е лоша играта ( лоша е преблаг збор за очајот што се дешава ), на сметка на наредната а :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748

Интересно размислување на свиџ , ако не напуни баерн да го избркаат ,гигс привремен менаџер и на лето да го донесат клоп:icon_lol:[DOUBLEPOST=1396107803][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom