2
~2A
Гостин
Повеќе би рекол она на Бу/итнер е недисциплина, кога го удри непотребно Агбонлахор(?).Рафаел ме разочарува со недисциплината.
Аман.
Повеќе би рекол она на Бу/итнер е недисциплина, кога го удри непотребно Агбонлахор(?).Рафаел ме разочарува со недисциплината.
Аман.
Рафа прави фаул и не знам кој гол е тој по негова вина сезонава. Се окулу 16ник ги прави и примаме голови.Повеќе би рекол она на Бу/итнер е недисциплина, кога го удри непотребно Агбонлахор(?).
Неам ништо против, но вака само и ставаш уште повеќе сол на раната.Еве нека гледаат тие некни шо го напаѓаа Мојс за поразот од Сити... Еве ако Мојс е толку слаб, да видиме како Венгер ќе помини вечерва. Ако поминат слично како нас, доказ дека тимот на Сити е далеку поквалитетен од нашиот и составот на Арсенал, и дека не е до никаква тактика или менаџерски грешки или шо ти знам јас што се не кажавте.
Од кога Арсенал и Венгер станаа репер за тоа што Јунајтед треба да биде? За мене, ако Мојс има иста кариера како таа на Венгер, ќе биде тотално неуспешен менаџер и лузер од човек.Еве нека гледаат тие некни шо го напаѓаа Мојс за поразот од Сити... Еве ако Мојс е толку слаб, да видиме како Венгер ќе помини вечерва. Ако поминат слично како нас, доказ дека тимот на Сити е далеку поквалитетен од нашиот и составот на Арсенал, и дека не е до никаква тактика или менаџерски грешки или шо ти знам јас што се не кажавте.
Аргументирај ако имаш нешто контра!Како успеа да сместиш толку гпупости во три реченици?
ЕкспериментиралОваа сезона е лоша играта ( лоша е преблаг збор за очајот што се дешава ), на сметка на наредната а
![]()
не сум приметил, од тапаталк ја ставав и нз зашто толку мала резолуција искочилаТвојот е матен и не се важи
Или пак нека ми ја најде сликата со потепаниот мојс @HristijanWR10 и ке ја сменам
Епа затоа Мојс еднаш го тепа, еднаш нерешено му извади.Од кога Арсенал и Венгер станаа репер за тоа што Јунајтед треба да биде? За мене, ако Мојс има иста кариера како таа на Венгер, ќе биде тотално неуспешен менаџер и лузер од човек.
Извади тој и втора шампионска генерација, ама мораше да ја распродаде. Од кога се нафати да ја работи таа ретардирана задача веќе не го почитувам. Не сакам луѓе што прифаќаат да губат.Епа затоа Мојс еднаш го тепа, еднаш нерешено му извади.
Добар менаџер е Венгер, на времето кога имаше одврзани раце незнам дали памтиш дека имаше сезона без ниту еден пораз. Тоа говори доста.
Не го дослушав ,види на ФБ сеа ги аплодирам видеатаа за рвп нешто има?
Играат вистина добар фудбал ама нема да бидат шампиони оваа сезона па што сака нека е!како што тргнала работава пул ќе земе премиер лига, што по автоматизам притисокот врз мојс ќе се триплицира !!!!
Резултатот до сега покажува дека до Мојс ќе е така?Еве нека гледаат тие некни шо го напаѓаа Мојс за поразот од Сити... Еве ако Мојс е толку слаб, да видиме како Венгер ќе помини вечерва. Ако поминат слично како нас, доказ дека тимот на Сити е далеку поквалитетен од нашиот и составот на Арсенал, и дека не е до никаква тактика или менаџерски грешки или шо ти знам јас што се не кажавте.
А и другата , че играат во лш и кога ќе фатат да пукаат коски, закржлавени во пл ке биде веселоИграат вистина добар фудбал ама нема да бидат шампиони оваа сезона па што сака нека е!
Резултатот до сега покажува дека до Мојс ќе е така?
Друже не се мерат така работи. Јас повеќе би рекол денешнава игра и победа на Јунајтед покажува тој колку е слаб менаџер и дури Internet Explorer побрзо реагира од него.