Поплаки

Ф

Фил Ајви

Гостин
Реал не знам како да ве пцујам што ме паѓате на дупла шанса последна, а немам ни воља искрено, ми се смачи веќе и фудбал и кладилница и се, ме зареди овој период, ме опседнал некој црн демон што би рекол Џони, во депресија сум моментално..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.996
Поени од реакции
67.851
На едното ливче, Ливерпул 4+. 2 пати пречка се погоди. 2-3 слободни на зублето над статива.

На другото Порто тим1, погодија статива, излегоа 2 пати еден на еден со голманот, еднаш одбрани идиотот, а вториот пат играчот реши да асистира, сестрата у уста да му ја ебам, како у ливче да ми гледаше.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
633
Поени од реакции
979
Вардар прееска и сега Реал за 6500. Се прашувам кога екипата што ја чекам ќе задржи водство и нема да прими гол? А тамам ќе си платев семестар со парите на факс. Вака ќе чекаме подобри времиња :(:place::place::place:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Од 5 тикети на 4 ме паѓа по 1 ако тепа Фекедс . Селби , Реал т2 , Реал 2ит2 , Нестор/Зимојнич ... на 5тиот Фиорентина дава гол , Ливерпул т13+ ... јебем ти денот... а шо убаво почна...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.967
Поени од реакции
116.605
На Реал нема потреба да им посакувам нешто, си знаат сите. Т2 еј, од 14 минута водеа...

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
ПСЖ ниту еднаш не успеа да поведе во натпреварот, ниту еднаш 60 мин, Абало, Хансен, Вори, ебати вештачките екипи Вардар и Металург се измислени за овие нафурани "звезди", пред 10ина години имаше спорт, имаше некаква страст во спортот, ова денес се нешто вештачки, се некои залижани манекени кои земаат милионски суми за да си играат курот на терен, парите го уништија спортот во целост. Пред пола саат на Арена даваа хајлајст од мечот Ла Коруња-Милан во лига шампиони, е тоа беше фудбал, тоа беа играчи а не ова денес 90 минути да не може да се створи една ебана шанса за гол

Член од
14 април 2012
Мислења
32.996
Поени од реакции
67.851
Што се нервираш бе друже, еве ги и Виљареал, поведоа во 5-та минута, и почна одма лежењето по терен, превиткување, 2 минути аут изведување, и све останато што не е дел од фудбалската игра.

од 90 минути, дали имаше 10-15 минути активна фудбалска игра.

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Што се нервираш бе друже, еве ги и Виљареал, поведоа во 5-та минута, и почна одма лежењето по терен, превиткување, 2 минути аут изведување, и све останато што не е дел од фудбалската игра.

од 90 минути, дали имаше 10-15 минути активна фудбалска игра.
баш вчера видов дека постираше дека си ја играл тм2 и видов дека рано поведоа и кога пуштив пак накај 80мин гледам уште 0-1, и си викам ова некое проклетство не прати сите што играме спортска, ај некои да се баксузи ама па сите не бива бе

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
баш вчера видов дека постираше дека си ја играл тм2 и видов дека рано поведоа и кога пуштив пак накај 80мин гледам уште 0-1, и си викам ова некое проклетство не прати сите што играме спортска, ај некои да се баксузи ама па сите не бива бе
какво проклество бе..местат како стоки односно како ненормални..не гледаш што се случува во светот?..милионски суми се уплаќаат за победа на Реал;Барселона а ние тука за 2000 денари нервите си ги киниме како ненормални...очигледно е дека и реал мадрид и Барселона кога сакаат победваат ,кога сакаат губат..тие мислиш ги заболе за титула?

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
какво проклество бе..местат како стоки односно како ненормални..не гледаш што се случува во светот?..милионски суми се уплаќаат за победа на Реал;Барселона а ние тука за 2000 денари нервите си ги киниме како ненормални...очигледно е дека и реал мадрид и Барселона кога сакаат победваат ,кога сакаат губат..тие мислиш ги заболе за титула?
за Виљареал беше муабетот во случајов

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
за Виљареал беше муабетот во случајов
знам..само овие двата ги спомнав како пример..иначе не сум дотолку ретардиран фала богу дека беше за виљареал муабетот

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Надал хендикеп гемови 1(-4,5) и завршува 4-6,6-2,6-4 т.е 16-12 за Надал вкупно. :D Криво ми е пошо е за еден гем, ама па ја мислев или 2-0 за Надал да ја пишам или минус гемови. Не ќе беше лошо уште некоја иљадарка во џеб. Сепак не смеам да се жалам последниве десетина дена.

Kajgana Shop

На врв Bottom