C
cige
Гостин
Во што?Незнам што лошо гледате во Сара Мејс..... најдобра е, а и одлично игра во Танц со sвездите
Баш од таквите плукања по секој нов што ќе излезе немаме пеачи и поп музиката оддамна си заминала од кај нас![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во што?Незнам што лошо гледате во Сара Мејс..... најдобра е, а и одлично игра во Танц со sвездите
Баш од таквите плукања по секој нов што ќе излезе немаме пеачи и поп музиката оддамна си заминала од кај нас![]()
Ко црнче на цреша, ко будала во кредит .....музикава нејзина не е мој филм, ама би и нарипал ко да е.![]()
Ко црнче на цреша, ко будала во кредит .....
ко глув на тапан !
Тоа и е заштитен знак.Мене ме интересира што е со неартикулираните звуци на почетокот од песнава ?
Значи секогаш кога ќе ја слушнам туѓ срам ме пука.
Девојкава е феноменална. Конечно да слушнам пеење во македонска песна, а не само врискање. Одличен глас и одличен правец во музиката, да има барем уште десеттина како неа нема да имаме потреба да слушаме странска музика. Искрено се надевам дека ќе продолжи во овој правец.
А неартикулираните звуци и гласови кои што ги испушта не ги сметаш за врескање?
![]()
Значи женската дека има и глас и стас -има. Лично нејзиниов жанр на музика не го разбирам ама ич и не ме бендисува ,ама за тоа дека е оригинална и своја - немам коментар.А неартикулираните звуци и гласови кои што ги испушта не ги сметаш за врескање?
![]()
Ме потсети на Блажето Клаус и неговата петичкаШто прво забележуваш кај момците?
Ноктите на нозете.