Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Tuka e Beharot, cita, prati, ama ne pisuva, ceka Rodzo da dostavi LSH i eventualno titula. Le se pojavi na 11 maj.[DOUBLEPOST=1395728348][/DOUBLEPOST]Tuku, ke go davaat utre so Sunderland na SK ili ke se strimue po doma? Ke se gleda nekade grupno ako go davaat ili sekoj po doma?

Последно уредено:
Буљаши, кој сака да го слуша
japBrandy.jpg
повелете, еве ја пресконференцијата пред дуелот со Сандерленд!

Ја сум неизвесен, неделава го изложувам своето академско знаење на папирус. Али можда би можел да наминам ако идат други.

Иначе ќе го даваат на СК3 што ја неам :(

Па...јебал те папирус...ко да ќе учиш за време на текмава...а ако немаш СК3, у Бони имаат?...ебемте...а ќе идат други, бар уште еден, двајца засега.

Остали? Идете ли бре или не? Многу сте ми тивки и замајани!!!!!!!!!!!!!

Последно уредено:
Пазете сеа каков парадокс ќе му напраам на @Scouser88, ќе нема да знае што да коментира, кого да фали а кого да критикува, можда и ќе се самобанира ради ова.

Flanagan has won the same number of tackles as Luke Shaw has this season,despite playing in only half as many matches.

Пазете сеа каков парадокс ќе му напраам на @Scouser88, ќе нема да знае што да коментира, кого да фали а кого да критикува, можда и ќе се самобанира ради ова.

Flanagan has won the same number of tackles as Luke Shaw has this season,despite playing in only half as many matches.

Епа тоа зборам,Фланаган е појак од него.Срамота:)[DOUBLEPOST=1395798686][/DOUBLEPOST]Зашто бе Роџо на прес се мешаш кај што не ти е местото ... ахххххх, немораше да го нападне линискиот судија а и немораше уопште да ја коментира Челзи-Арсенал..рипни прашање да му ебам.

Последно уредено:
Епа тоа зборам,Фланаган е појак од него.Срамота:)[DOUBLEPOST=1395798686][/DOUBLEPOST]Зашто бе Роџо на прес се мешаш кај што не ти е местото ... ахххххх, немораше да го нападне линискиот судија а и немораше уопште да ја коментира Челзи-Арсенал..рипни прашање да му ебам.

Роџо многу добро на индиректен начин врши притисок на судиите, без да биде "забележан". Да не ги урочам судиите, ама сезонава се одлични кога се работи за Ливерпул.

Ако сакаме да освоиме титула, работите треба вака да се одвиваат.

Победи на сите натпревари до крај.
Тоа значи Челзи со поразот од нас пааѓа под нас.

Ман Сити освен поразот од нас треба да претрпи уште еден пораз.

Само во такво сценарио освојуваме титула.

Јас не дека не се надевам....се надевам повеќе од било кога.
Но сепак би бил пресреќен во една ваква сезона да бидеме и втори или трети.

YNWA!!!

Роџо многу добро на индиректен начин врши притисок на судиите, без да биде "забележан". Да не ги урочам судиите, ама сезонава се одлични кога се работи за Ливерпул.

Ауууууууу те молам не го заборавај „офсајдот“ на Стерлинг против граѓаните :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom