Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Гледам она Арсенал ТВ,каде фанови даваат мислења после секоја утакмица итн. Значи 1 фан не сум слушна да вика толку ни се можностите нема што да очајуваме.Туку сите ова е massive club ова е Арсенал ,ова е трт мрт .. и сите разочарани како не успеале да земат титула во ПЛ.
Чекај бе, они со Жиру и Подолски разочарани за титула ние со Суарез и Стариџ топ 4 планина?? Овде нешто е изместено,сериозно и тоа.
Со 13 титули без ниедна ЛШ го бараат Суарез ,ние со 18 и 5 во ЛШ Аспас топ..Како бе??

Играат во ЛШ секоја година али отпаѓаат одма после групи такада тоа не ги прави масив клуб. Исто и топ 4. Немаат земено 8 години ништо а се сметаат за најдобри...
Која разлика у размислувања тоа е страшно нешто. Скаузериве наши се за ќотек.
Или они имаат преголемо мислење за нивниот тим или ние сме сите ненормални.

Што поише ги слушам Арсенал тоа поголеми очекувања имам за Ливерпул.

Титула и ништо друго годинава !!!:)

покажаа снимка како беше пречекан автобусот при пристигање на енфилд. воу!
и карагер рече, во градот сите почнаа да зборат за шансата која ни се пружа и титулата. роџерс вика ако не оваа година, наредните, а карагер вика тоа е опасна изјава, бидејќи кога пред 5 години завршивме втори, наредната бевме 7ми.

ух, не дишам....

Состав нешто?
Мора да ја тепаме оваа :)[DOUBLEPOST=1395864023][/DOUBLEPOST]
BjrSc3zIIAExBoF.jpg:large

Од рутиниран на крај испадна тежок триумф... едно 5-6 ситуации себично се играше на гол од Коу, Стариџ и Суарез. Сепак битни се 3те бода :D

Фланаган :facepalm:

Среќа се задржавме, лесно можевме да се пиздиме сеа тука. Добро е крај краева второ сме си и малку раат, па со Тотенхем очекувам посериозна игра.

Ливерпул почна да игра добро и Малколм го снема од форумот. Случајност ?

ne znam koj kolku zaprimete no na natprevarov imam vpecatok deka sudijata na sekoj nacin ni ja oteznuvase rabotata
1 pri prvite napadi dosude nepostoecki ofsajd za kol
2 nekolku nedosudeni positni prekrsoci na sredina na teren i pred 16
3 cist crven karton za toj igracot sto predhodno dobi zolt na 16 koj sloboden gerard go realizira
4 cist penal nad kutinjo
5 mnogu nedosudeni fauli nad starig suarez
zatoa cista srekja i sto se izvlekovme od ovaa zamka i igra mozda na FA ili mozebi na nekoi daleku povisokobudzetski ekipi

ne znam koj kolku zaprimete no na natprevarov imam vpecatok deka sudijata na sekoj nacin ni ja oteznuvase rabotata
1 pri prvite napadi dosude nepostoecki ofsajd za kol
2 nekolku nedosudeni positni prekrsoci na sredina na teren i pred 16
3 cist crven karton za toj igracot sto predhodno dobi zolt na 16 koj sloboden gerard go realizira
4 cist penal nad kutinjo
5 mnogu nedosudeni fauli nad starig suarez
zatoa cista srekja i sto se izvlekovme od ovaa zamka i igra mozda na FA ili mozebi na nekoi daleku povisokobudzetski ekipi
Нека пројаде уште малце Роџерс па може поише ќе ни судат. Вршење притисок... нека си ќути таму да си играме ко што треба па да гураме сезонава дур се иде, после нека збори колку сака. Нема он што да управува криви дрини за други утакмици.

На крајот малце мадињата ни се тресеа, во секој случај нека ни е честито победата сега на ред се кокошките. :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom