- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Ја секое коло му ја оставам у чет табелата![]()

Реакција има ли....или умно молчи?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја секое коло му ја оставам у чет табелата![]()
Без текст го оставам.
Seen.
![]()
Ајде од следната сезонаЅвер ни е босанецот, тапа сме без него и ноќите кога „пуштавме музика“![]()
Tuku, ke go davaat utre so Sunderland na SK ili ke se strimue po doma? Ke se gleda nekade grupno ako go davaat ili sekoj po doma?
Ја сум неизвесен, неделава го изложувам своето академско знаење на папирус. Али можда би можел да наминам ако идат други.Yo, alooo!
Пазете сеа каков парадокс ќе му напраам на @Scouser88, ќе нема да знае што да коментира, кого да фали а кого да критикува, можда и ќе се самобанира ради ова.
Flanagan has won the same number of tackles as Luke Shaw has this season,despite playing in only half as many matches.
Епа тоа зборам,Фланаган е појак од него.Срамота[DOUBLEPOST=1395798686][/DOUBLEPOST]Зашто бе Роџо на прес се мешаш кај што не ти е местото ... ахххххх, немораше да го нападне линискиот судија а и немораше уопште да ја коментира Челзи-Арсенал..рипни прашање да му ебам.
Роџо многу добро на индиректен начин врши притисок на судиите, без да биде "забележан". Да не ги урочам судиите, ама сезонава се одлични кога се работи за Ливерпул.