Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Ај колку да бидам само у тек со настаните ќе си купам Нова Македонија утре 

@RickyLFC9Кој бараше дупликати од 2010 бе? Не можам да го најдам тоа мислење. Ако сака некој замена за сликички од новиот албум (2014), имам 80 дупликати од 2010 и 1 од 2006. Толку успеав да најдам.
BTW, ги имам сите албуми за светските првенства од 1998 па наваму, а од европските го имам само албумот за ЕП 2008. Најполн ми е 2010, па 2002, а останатите изгледа сум ги купил за резултати да запишувам.![]()
Мене уште 30 ми фалат од 2010, ама неможам албумот да си го најдам, којзнае кај сум го затурил.Кој бараше дупликати од 2010 бе? Не можам да го најдам тоа мислење. Ако сака некој замена за сликички од новиот албум (2014), имам 80 дупликати од 2010 и 1 од 2006. Толку успеав да најдам.
BTW, ги имам сите албуми за светските првенства од 1998 па наваму, а од европските го имам само албумот за ЕП 2008. Најполн ми е 2010, па 2002, а останатите изгледа сум ги купил за резултати да запишувам.![]()
Имаше сликички во албумот ? И многу побитно дали имаше карта или се шверцашре ?А јас ко на лото го добив албумот . Купува контрола овие што шетаат по градски автобуси Тип гледа внатре албум . Мртов сериозен го листа виде не виде си го фрли и мене ми падна жал да иде во пропаст па си го земав![]()
На мое разочарување сликички НЦК ! . Дали паднаа некаде кога го фрли или што ти знам што направија или пак немаше воопшто појма неам , башка и многу ќе му дојдеше и сликички да му земав за џабеИмаше сликички во албумот ? И многу побитно дали имаше карта или се шверцашре ?![]()
Ќе се потрошат уште малце види со пакетчиња почнале по 2000 дарки да фрлаат уште малце и со кутија стоби флипс ќе почнатСликички знај некој кога ќе има во продажба.?
АбеЌе се потрошат уште малце види со пакетчиња почнале по 2000 дарки да фрлаат уште малце и со кутија стоби флипс ќе почнат. Чекај ти за светското тогаш позабавно ќе биде
![]()
Јас си купив во недалата имаше поклон во српски тип.Слушнал син ми од другарчињата и затрчан дома одма ме пуште да акам по трафикиЦела недела барам албум нигде не можам да најдам. Па ниту во трафиката во Рамстор, и таму се потрошиле.
Одам уште во 10 вечерва да земам од веснициве со бесплатен албум, ми викаат за 2 минути се продадоа. Доаѓале по десет броја купувале одеднаш![]()
aliens guy: *Мацедонианс*Одам уште во 10 вечерва да земам од веснициве со бесплатен албум, ми викаат за 2 минути се продадоа. Доаѓале по десет броја купувале одеднаш![]()