FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Sticker Album

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Прошетав вчера и сабајле низ скоро сите поголеми маркети и помали трафики во К. Вода и кога ги прашував имате ли Нова Македонија сите ми викаат па само 4/5 ни донесоа денеска.
Значи не е македонче ако не направи некоја мучка, којзнае кај ги раздавале. :cautious:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Прошетав вчера и сабајле низ скоро сите поголеми маркети и помали трафики во К. Вода и кога ги прашував имате ли Нова Македонија сите ми викаат па само 4/5 ни донесоа денеска.
Значи не е македонче ако не направи некоја мучка, којзнае кај ги раздавале. :cautious:
Еи таман јас сакав да испаднам сеа, ми скрши филм. (n)

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Еи таман јас сакав да испаднам сеа, ми скрши филм. (n)
У К. Вода? :D
Јас ги искенирав тука кај расадник што се, а за нагоре незнам, види може ќе најдеш. Трафиките што се кај Вили и таа кај пиљарите кај споменикот сигурно немаат уште од вчера.
Барај кај некои забутани продавничиња, јас така најдов три. :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.992
Брат јас вчера вечерта околу 10 од Центар до Кисела Вода се прочешлав, за 5 минути се продале сите весници, а ти денеска си барал :D

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Брат јас вчера вечерта околу 10 од Центар до Кисела Вода се прочешлав, за 5 минути се продале сите весници, а ти денеска си барал :D
И јас накај 10 вчера бев низ К. Вода у трафиките прашував и претпоставив дека денеска уопште нема, ама викам ај веќе коа сум станал рано, и успеав да најдам 5. :D
Тајната е у тие маалските продавничиња, таму најдов јас, а сигурно има останато уште по некој. :icon_mrgr:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
У К. Вода? :D
Јас ги искенирав тука кај расадник што се, а за нагоре незнам, види може ќе најдеш. Трафиките што се кај Вили и таа кај пиљарите кај споменикот сигурно немаат уште од вчера.
Барај кај некои забутани продавничиња, јас така најдов три. :icon_mrgr:
Го најдов одма под Вили една продавничка. Последен весник беше. :vozbud:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
6 албуми искупивме. ПОла мексиканска репрезентација ни се падна.

ДА ЖИВЕЕ НОВА МАКЕДОНИЈА!!!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Дајте еден албум бе :D

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
И сеа шо испадна, има сликички со весникот ?

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Во Ѓорче има, сеа си купив. Има уште албуми. :D

Нормално - Еквадор и Мексико и еден Грк.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.992
Најдов албум алелуја, ама без сликички :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom