Ме демантира и нокаутира во една реченицаСе сеќаваш првото Ел Класико на Мурињо како заврши?[DOUBLEPOST=1395789771][/DOUBLEPOST]Добро бе, мајку му стара, какви фаној на Јунајтед сте вие, ко градсково дерби не го гледате?
Ако одиме според овој став, тогаш пола Македонија треба да се обеси за тоа што му го прави за Величе.Да се засрамите сите вие што напишавте лошо вечерва за било која личност од клубот. Срам да ви е. И вие сте некои навивачи.
Nekoj si vikase "i'll knock liverpool off their perch", nekoj ova. Tuka e razlikata na pobednikot.
на 1,32 е изјавата
Најсериозно не сум толку многу по македонскиов фудбал. I haven't had the chance to pick my team, it was a love on first sightАко одиме според овој став, тогаш пола Македонија треба да се обеси за тоа што му го прави за Величе.![]()
Да, а некни со Вест Хем и со грците вау човече овај Фелаини кој звер се подобар и подобар е.Добра статија од младичов
http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-0-manchester-city-3-match-report-edin-dzeko--double-leaves-david-moyes-united-humbled-9215505.html
In the Sky Sports studio, Paul Scholes, did not spare his former team-mates. The man who was reluctant to offer an opinion over a glorious career, proved scathing in front of the cameras. “City were far better than us,” he said. “You could tell which one was on for the league and which team was seventh. It was glaringly obvious.”
Scholes was withering in his verdict on Fellaini. “I expected more to be honest,” he said. “You pay that amount of money for a midfielder and you expect a few more goals.“
За мене викаш или Сколси го фалел па сеа не?Да, а некни со Вест Хем и со грците вау човече овај Фелаини кој звер се подобар и подобар е.
Не бе општо зборувам за сите фанови, посебно овде на форумов. Не сваќај толку лично.За мене викаш или Сколси го фалел па сеа не?
Јас да го пофалив кога требаше,али не го ѕверосував.
Така ми изгледаше како лично, и баш си ги прегледав мислењата од кога е купен и идат вака: скап флоп, флоп,...... Флоп, играч за просечен клуб,.., купивме ли ние играч-каде е, Фризура, ама е голем, и за конечно пофалба за вху.Не бе општо зборувам за сите фанови, посебно овде на форумов. Не сваќај толку лично.![]()
Зошто, дека се појаки од твојот тим?[DOUBLEPOST=1395819096][/DOUBLEPOST]Се напив едно парацетамол и си легнав, болеше.![]()
барем ова мерак ми направи вечерва....