Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Немам прочитано наназад што муабет сте праеле, ама тргнувајки од тоа што Баерн си ја освоија титулата во Германија и сите сили ќе ги насочат кон ЛШ има пепел да не напраат.
Реков јас боље од Олимпијакос да го кркаме.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Се сеќаваш првото Ел Класико на Мурињо како заврши?[DOUBLEPOST=1395789771][/DOUBLEPOST]Добро бе, мајку му стара, какви фаној на Јунајтед сте вие, ко градсково дерби не го гледате?
Ме демантира и нокаутира во една реченица :)
Башка, глорихантери сме, пластични фанови.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Да се засрамите сите вие што напишавте лошо вечерва за било која личност од клубот. Срам да ви е. И вие сте некои навивачи.
Ако одиме според овој став, тогаш пола Македонија треба да се обеси за тоа што му го прави за Величе. :)

Член од
29 септември 2013
Мислења
253
Поени од реакции
390

на 1,32 е изјавата
Nekoj si vikase "i'll knock liverpool off their perch", nekoj ova. Tuka e razlikata na pobednikot.

Deka ke go docekav ova kako navivac na United, nikogas nemase da veruvam.
Nema ni da plukam po Moyes, nema ni da go branam. Klubot si znae kako treba i sto treba. Iskerno zal mi e za Moyes se trudi no ne ide nekako, tolku e kriv toj tolku se i igracite.
Edaj cekam da zavrsi ova sezona i da se pocne se od pocetok, edna lekcija veke se nauci.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Добра статија од младичов
http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-0-manchester-city-3-match-report-edin-dzeko--double-leaves-david-moyes-united-humbled-9215505.html
In the Sky Sports studio, Paul Scholes, did not spare his former team-mates. The man who was reluctant to offer an opinion over a glorious career, proved scathing in front of the cameras. “City were far better than us,” he said. “You could tell which one was on for the league and which team was seventh. It was glaringly obvious.”

Scholes was withering in his verdict on Fellaini. “I expected more to be honest,” he said. “You pay that amount of money for a midfielder and you expect a few more goals.“

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ако одиме според овој став, тогаш пола Македонија треба да се обеси за тоа што му го прави за Величе. :)
Најсериозно не сум толку многу по македонскиов фудбал. I haven't had the chance to pick my team, it was a love on first sight :D

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Добра статија од младичов
http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-0-manchester-city-3-match-report-edin-dzeko--double-leaves-david-moyes-united-humbled-9215505.html
In the Sky Sports studio, Paul Scholes, did not spare his former team-mates. The man who was reluctant to offer an opinion over a glorious career, proved scathing in front of the cameras. “City were far better than us,” he said. “You could tell which one was on for the league and which team was seventh. It was glaringly obvious.”

Scholes was withering in his verdict on Fellaini. “I expected more to be honest,” he said. “You pay that amount of money for a midfielder and you expect a few more goals.“
Да, а некни со Вест Хем и со грците вау човече овај Фелаини кој звер се подобар и подобар е.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Да, а некни со Вест Хем и со грците вау човече овај Фелаини кој звер се подобар и подобар е.
За мене викаш или Сколси го фалел па сеа не?
Јас да го пофалив кога требаше,али не го ѕверосував.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
За мене викаш или Сколси го фалел па сеа не?
Јас да го пофалив кога требаше,али не го ѕверосував.
Не бе општо зборувам за сите фанови, посебно овде на форумов. Не сваќај толку лично. :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не бе општо зборувам за сите фанови, посебно овде на форумов. Не сваќај толку лично. :)
Така ми изгледаше како лично, и баш си ги прегледав мислењата од кога е купен и идат вака: скап флоп, флоп,...... Флоп, играч за просечен клуб,.., купивме ли ние играч-каде е, Фризура, ама е голем, и за конечно пофалба за вху.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Не е толку слаб Фелаини како што мислиме, погледнете му ги настапите за Белгија кога покрај него се Витсел и Дембеле. Очајно ни треба класа креативец..

2

~2A

Гостин

барем ова мерак ми направи вечерва....
Зошто, дека се појаки од твојот тим?[DOUBLEPOST=1395819096][/DOUBLEPOST]Се напив едно парацетамол и си легнав, болеше. :D

Сити вчера покажа како се игра фудбал, заразлика од Јунајтед кои имаат доста несигурна одбрана и средина. Првиот гол го примивме брзо, но имаше уште неколку такви пробиви по таа страна. Пробавме да се надигруваме, но тоа е максималното што може да се извлече од овој тим кој скоро пола екипа се пензионери. Мојс да не е крив што Фердинанд не го бркаше до крај Џеко за вториот гол? o_O

Единствено се надевам дека правилно ќе одиграат на пазарот и да ги донесе вистинските играчи.

Последно уредено од модератор:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.928
Поени од реакции
11.746
Абе ајде,
Да кажеш дека сакаш да дојдеш на ниво на сити после онакво дерби.
Не бркање, прво му треба добро ебење зошто не уби од ебење во мозок цела сезона.
Овој е резил за Манчестер, секоја чест како успеа да посере се.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.014
Поени од реакции
67.915
A на кое ниво да се стреми да биде? Кардиф, Фулам?

Човекот ја кажа суровата вистина, не сме доволно добри.

Затоа чистка на крајот на летото на неколку играчи, нека купи тоа што мисли дека му треба за да го игра неговиот концепт, нека се ослободи од dead weight-от што остана од Фергусон, и ако и тогаш пак ги прави истите циркуси, марш у пизду материну, па не Фергусон, Мајка Тереза лично да го избрала.

Не знам што се нарвирате за поразот вчера, што ке ни промени?
Се нервирав дур имавме нешто за играње. Сега ке биде одработување на сезоната до крај, ке се пробуваат нови формации, ке се уигруваат нови младинци, и тоа е тоа.

Претпоставувам дека акцентот за наредната сезона ке биде ПЛ и пласман назад во ЛШ.

Со патувања во Марибор и Риека и играње на стадиони од 8 000 гледачи мислам дека нема воопшто да се замараме.

Kajgana Shop

На врв Bottom