Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Луѓе убаво ви вика Ред, ни требаат нови играчи и тоа е тоа. Еден стопер, еден лев бек, двајца централни зошто изгледа Флечер ќе не напушта , не може со болеста и едно крило најмалку за со Јанузај од наредна година да се стартна постава. Кого да ставеше Мојс, сите желби што ги пишавте ви ги исполни. Не го бранам ни јас ама не е само до него. Не го спомнувајте сеа Фергусон само аман, да не вадам постови лани колку беше плукан и тој а не отстапуваше од неговото.
Не ја исполни главната - да играме фудбал. :)

За Рафаел точно е дека денеска беше дупе невидено. И со Ливерпул беше ептен слаб. :) Ама мене ми е еден од омилените играчи во Јунајтед. :D

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Абе треба да го шутнете Мојс под итно, нема потреба да се тера инат.И тоа Глејзер лично да го направи уште утре (не некојси таму управен одбор), инаку Јунајтед ќе стане предмет на заебанција.Тешки пари се изгубија (над 300 милиони) од кога е Мојс на чело.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

За Рафаел точно е дека денеска беше дупе невидено. И со Ливерпул беше ептен слаб. :) Ама мене ми е еден од омилените играчи во Јунајтед. :D
Океј не праам муабет за тоа, друга тема е веќе тоа, сакав да кажам во однос на „не знаел да го погоди составот“ Еве денес сите што посакаа (барем на темава) добија. Да не викаат после немало резултати зошто не играл Ојле или Дојле. :)

Абе треба да го шутнете Мојс под итно, нема потреба да се тера инат.И тоа Глајзер лично да го направи уште утре (не некојси таму управен одбор), инаку Јунајтед ќе стане предмет на заебанција.Тешки пари се изгубија (над 300 милиони) од кога е Мојс на чело.
Од кај ги извади 300 милиони жити мене, баш сега сме во финансиски пораст.

O

Olimpij

Гостин
Израстокот игра во еден од најголемите клубови на светот, а ти и даље пишуваш латиница.
Кој кого овде ебе, искрено не се прашувам.
ti oti pisuvas na kirilica gledam gi namali glupavite postovi od 10 na 9 vo den..

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Нема никаква смисла прашањето како ние ќе сме изиграле. Сфати сам зошто.

Не е до ставањето играчи. Не е до тоа што ни фалело во тимот и низата слични поплаки. Да не се дешаваат вакви срамотилаци у пм. Океј е пораз, но не е океј да неможеме да испадниме од 40 метри. Ние покажуваме тотална фудбалска неумешнот. Тоа дереџе не му доликува на клубот. Ајде немора играчите да се измотивирани пред градското дерби на домашен терен пред фанови какви што нема ниеден клуб на светот, нека не се измотивирани, ама вакви катастрофи во низа..

Така е бе, какви фанови сме ние што со нетрпение го чекаме секој меч на клубот? Какви фанови сме ние кои сакаме да гледаме барем фудбал од нашиот тим?

Не го ставам Мојс на бесилка, ама крив е за ова, тоа сите го знаеме, тоа и самиот тој го знае. И океј е, го разбираме. Му веруваме за неговите планови во иднината. Но достоинствено нека ја истурка сезоната до крај. За наредната здравје.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714

И со Вест Хем беше слаб. Тоа, од поблиското минато :).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И друго нешто јас мислам дека премногу се опседнувате со рекорд за ова, рекорд за она, лани едно добри 25 срушивме ако веќе така гледаме, на се ќе најдеш рекорд така ако одиш. Олабавете малку.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.594
Луѓе убаво ви вика Ред, ни требаат нови играчи и тоа е тоа. Еден стопер, еден лев бек, двајца централни зошто изгледа Флечер ќе не напушта , не може со болеста и едно крило најмалку за со Јанузај од наредна година да се стартна постава. Кого да ставеше Мојс, сите желби што ги пишавте ви ги исполни. Не го бранам ни јас ама не е само до него. Не го спомнувајте сеа Фергусон само аман, да не вадам постови лани колку беше плукан и тој а не отстапуваше од неговото.
Океј е тоа дека ни требаат нови играчи, ама во 8 дуели со топ 4 тимови ние даваме 3 гола, а примаме 14 гола што е премногу реално. Креација 0, напаѓачите имаат скромен број на топки во своие нозе при изгледни можности кои би ги упатиле кон гол. Ќе тепаме ќори тимови како ВБА или Вест Хем со блесок од 20-30 минутна игра и потоа затајува цел тим. ОТ стана место каде секој зема по 3 поени. Јунајтед колку и да бил очаен не бил на ова ниво последнава декада. Имало и послаб Јунајтед од играчки аспект кога Рио играше принудно во средина, Лајам Милер беше заменикот за Кин, Белион во фор и комотно можам да кажам дека овај Јунајтед е многу класи над тој Јунајтед, ама ова што се случува е очајно. Разбирам да има нов концепт кој ќе води кон успех, некое подобрување и да гледаме некој фудбал што му дуликува на Јунајтед и да губиме ради кондиција или немање среќа, тогаш ќе имам надеж дека нешто по еден летен преоден рок со нови играчи може да прерасне во нешто добро во иднина, не на инстант успех следна сезона. Но таков концепт и со Меси и Роналдо налето да пристигнат, не го гледам моментално. Не гледам реално некоја си тактичка генијалност кај Мојс која што може да ни биде од клуч во важни натпревари. Мојс не е веќе 2 месеци во клубов да не знае што нудат играчите и како да ги искористе нивните добри страни, како да ги постави на терен. Гледа дека подолг период таа слобода со Кагава лево или Мата бочно кога имаат слобода на игра, во сите натпревари патат бочните бекови во контра напади каде Рафаел и Евра се удвоени и немаат никакви можности да реагираат на тоа, притоа се остава вишок и примаме глупави голови. Единствен натпревар во кој имавме крила во правилна смисла на зборот без давање на нивна слобода на терен вроди плод, тоа беше мечот со Олимпијакос кога Валенсија и Велбек стрикно си ги следеа задачите и во дефанзива и во офанзива.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
И со Вест Хем беше слаб. Тоа, од поблиското минато :).
Јас од секогаш викам дека е слаб, само овде еднаш на бесилка ќе ме ставаа заради тој мој став. Не е бре Рафаел класа бек шо треба да игра за еден Ман Јунајтед, сватете го тоа. Се надевам и овие од стручен штаб ќе го свата што поскоро тоа. Океј е има талент, пожртвуван е, игра со срце, ама не е бре играч од типот на Забалета! Погледнете го Забалета. КОЊ! Ништо не го поминува! Мажишта требаат на бековски позиции а не деца. Дефанзивата најмногу зависи од Бековите. АКо немаш квалитетни бекови ништо нема да направиш. А ние во моментов немаме ни лев ни десен саглам бек!

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
А што изгубивме на сите натпревари со топ 9 екипи на табелата? Му се случи тоа на Фергусон? Или можеби не го победивме оној тим на Сити кој ни даде 5 гола? Како да се видеа лани на теренот оние играчи што се 10 класи над нашите ланските натпревари со Сити а?

Се ситевте на проигрувањата меѓу Мата и Кагава на минатиот натпревар. Значи можат да се организираат да играт фудбал така?

Дали имаше момент во натпреварот каде играч на Сити со топка гледа по теренот од својата половина и крева раце затоа што нема на кој да додава и у тој момент цел наш тим врши притисок и топката оди во аут или ја земаме? М?

Срамота е бе луѓе.

Јасно ми е се околу мотивацијата и со сите проблеми со кои се соочуваат и Мојс и играчите. Ама не се покажува ни трошка фудбал на теренот па.
Греота е за фановите на Стретфорд Енд што 90 минути грла вадат од пеење на секој ебан меч на кој ни даваат по три гола.
За нив играј бе. За нив барем покажи фудбал.
Се сеќаваш првото Ел Класико на Мурињо како заврши?[DOUBLEPOST=1395789771][/DOUBLEPOST]Добро бе, мајку му стара, какви фаној на Јунајтед сте вие, ко градсково дерби не го гледате?

Член од
29 септември 2013
Мислења
253
Поени од реакции
390
Moyes "City are at the level we aspire to be."

Need more?

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
На среќа? Ги напикаа у 5те метри, на среќа бил голот, не зафркавај. :D
Сити има појаки играчи, имаше и кога беше САФ, ама после тој пораз од 1-6, во купот на Етихад ги тепавме, лани пак во лига на гости ги тепавме.

Толку е очигледно дека немаат никаква идеја, само трпеливо треба против нас. А кога го дадоа првиот гол, како со 20 % да играа само чекаа наша грешка, не дека Јунајтед/Мојс направија нешто.

Кога со Ливерпул не прикажаа ништо, во утакмица што требаше да биде пресвртница на сезоната, т.е беа прегазени и тактички и испаднаа мајмуни со пеналите, денеска не знам што сте очекувале. Ја дури мислев Сити ќе напаѓа за да даде 6-7 гола, они рутински буквално со 20-30 % од силите 3 гола и не се ни замараа многу.

Пак ќе кажам лани 90 бода, годинава 51 на 6-7 кола до крај. Кој е крив? Кој може да биде крив, ако не Мојс? Не е САФ знам, ама не е ни Мирсад Јонуз мајку му...

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Да се засрамите сите вие што напишавте лошо вечерва за било која личност од клубот. Срам да ви е. И вие сте некои навивачи.

Kajgana Shop

На врв Bottom