- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Aко е така, тогаш можеш да објасниш како Манчестер со толку послаби играчи од Сити беше шампион лани? Сити е појачан оваа година, но костурот на тимот е тој од лани.Абе стручњаци едни, ајде секој од вас нека напише сценарио како ќе реагираше да беше на местото на Мојс на утакмицава!!!!!!!!
Човекот состави тим, и на среќа Сити во 1ва минута дава гол! Ете ви го на полувреме ви го стави Кагава? ШО НАПРАВИ Кагава??!?!?!?!??! Ете го извади и Фелаини, го стави Валенсија за кој Гери Невил велеше дека требало да игра на утакмицава оти имал пејс, и му требало тоа на тимот против сити. Шо направи Валенсија???!!??!?!?! Ете и Велбек го изваде!!! Ете и Чичарито го пушти!!!!! Шо направи Чичарито?!?!?!!
И сега сакаш да ми кажиш дека Мојс е крив?????!!!!!!!!!!!
Јас побрзо ќе признаам дека Сити има 100 пати појаки играчи од нашиве пошто се гледа на терен тоа и тоа многу јасно. Сите се зверотини. Спореди го Рафаел со Забалета! Неможиш ни да ги споредиш! Спореди го Туре со кој сакаш од Јунајтед... Нема ни со кого да го споредиш! Спореди го Фернандињо со Керик,Клеверли.......
Цел состав е класа над нашиот!!!! И вие ми викате дека Мојс е крив....
И САФ изгуби од овај тим со 5 гола дома!!! Оти тогаш не кажувавте како сега???? Не сте вие реални фанови. Арно не(ве) викаат глорихантери!