Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Вакво потсмевање очекувам од мали деца, никако од некој што е постар од 13 години (колку што е минимумот за членство на форумот).
Дно е. АКо е сеир, стајте си слики од вас, па реметете се до 1001 и назад.
Јас добар ремет и потсмевање има чуено само од постари луѓе, не од мали деца.
А што треба да бидеме политички коректни и зошто би биле, демек сме возрасни?
Според твојата логика (забрането потсмевање и ремет) тука (ЧДА тема) треба да развиваме теории за настанокот на светот и што сакал да каже Шекспир кога бил Матурант ?
Дај не заебавај сеирот е добра работа, што постари го практикуваат тоа подобро[DOUBLEPOST=1395781390][/DOUBLEPOST]
Абе берат цар си кокошките да те серат си ме изнасмеал за безпари :D[DOUBLEPOST=1395780355][/DOUBLEPOST]

Абе таа фора со "од Германија ми го донесоа", "oд Америка ми го донесоа" пројде уште пред 15 години :D
Секоја нова генерација ја има таа фора ( демек имам пари), ама според твојата математика изгледа тебе ти имаат пројдено 15 години од матура :)

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Јас добар ремет и потсмевање има чуено само од постари луѓе, не од мали деца.
А што треба да бидеме политички коректни и зошто би биле, демек сме возрасни?
Според твојата логика (забрането потсмевање и ремет) тука (ЧДА тема) треба да развиваме теории за настанокот на светот и што сакал да каже Шекспир кога бил Матурант ?
Дај не заебавај сеирот е добра работа, што постари го практикуваат тоа подобро[DOUBLEPOST=1395781390][/DOUBLEPOST]
Секоја нова генерација ја има таа фора ( демек имам пари), ама според твојата математика изгледа тебе ти имаат пројдено 15 години од матура :)
Фајн у право си пријателе еве тој дел од постот ќе го едитирам, меракот да ти го напраам :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Сметам дека е крајно некултурно и вулгарно да му се потсмеваш некому заради физичкиот изглед, а најголем дел од постовите се такви. Тоа дури и на мали деца не им личи, ама би можела да разберам.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Сметам дека е крајно некултурно и вулгарно да му се потсмеваш некому заради физичкиот изглед, а најголем дел од постовите се такви. Тоа дури и на мали деца не им личи, ама би можела да разберам.
Чекај бе како е некултурно да маваш сеир на некој фрикови што се унаказиле и такви се сликале за МАТУРА ??? Алоо матура е не е за слика на профил на фб или инстаграм !

B

Berat1337

Гостин
Daj garancija da vidime za saatot :P ili na Bit pazar ne davaat :D
Samo ti imas saat neli, drugi nemaat?

So saat na raka, dzemper na vrat, frizura kako onoj crveniot ko vo horor da glumi ( i minatata god imase eden vakov) moze da se slikate za obicna slika, a vakva sto ke ja gleda sekoj ke bidete stavani nasekade. Ne samo tuka ve ima na fb. Premnogu se smesni, retardirani i glupavi. :D
Mora da bidam kako drugite? Kako da se slikaat za Idrizovo... Tebe li ke te prasam kako da se slikam glupavo seljache ni edno. Tebe vo opsto da ne te boli za saatot dali e od bitpazar ili ne.
Ako si zainteresiran za saatot ne go prodavam, premnogu si nizok za mene.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.650
Поени од реакции
26.510
Mora da bidam kako drugite? Kako da se slikaat za Idrizovo... Tebe li ke te prasam kako da se slikam glupavo seljache ni edno. Tebe vo opsto da ne te boli za saatot dali e od bitpazar ili ne.
Ako si zainteresiran za saatot ne go prodavam, premnogu si nizok za mene.
Бате го изеде реметот сега нема љутиш :P не ти требаше ова што се јави да кажеш кој си...(n)
Бтв и од мене има слика ама ке ги остаам да погодуваат кој сум:pipi:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ќе стави штикли ако треба бе, нема веќе толку низок да е...Се за саатот.

B

Berat1337

Гостин
Бате го изеде реметот сега нема љутиш :P не ти требаше ова што се јави да кажеш кој си...(n)
Бтв и од мене има слика ама ке ги остаам да погодуваат кој сум:pipi:
Nema sto da krijam, a nitu pak se ljutam na degenive sto nema sto da pravat osven da se silat na tastatura, me znaat koj sum sto sum, neka povelat na kafe da napraime muabet...

Па веќе бев матурант, што ми треба сега тој саат кога не се сликам за табло? :icon_lol:
Epa togas koj ti e problemot sto dremes po forumi i jades gomna po tugji postirani sliki ?

B

Berat1337

Гостин
Posto gledam nakaj idat rabotive, da razchistime edna rabota.... NE SUM S I P T A R kolku da ve informiram, a baska sto ste mi PREKU KUR site. neznam zasto ve bocka toa sto sum se slikal so saat?

Kajgana Shop

На врв Bottom