Maturanti.com

• Креатор на темата Syn
  • Време на започнување

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
А да земете вие да ставите слика од вас од матурата, па да се виде колку сте биле убави , значи цела тема е глупости , како демек вие сте биле најубави , скоро на 90% од сликите скоеј може да најде маана, и плус постирате слики од болни луѓе , срамота.
секој си е убав на свој начин и тачка :)
Апсолутно си во право со муабетов. Ако ставате слики ставете некои од децава што им се на заебанција сликиве, пробуричкајте фб ќе најдете такви. Ама срамота што правите што ставате деца со некои чудни црти на лицето и тоа ви прави интересно да е? Замислете некое такво ваше дете да е.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Daj garancija da vidime za saatot :P ili na Bit pazar ne davaat :D
Samo ti imas saat neli, drugi nemaat?

So saat na raka, dzemper na vrat, frizura kako onoj crveniot ko vo horor da glumi ( i minatata god imase eden vakov) moze da se slikate za obicna slika, a vakva sto ke ja gleda sekoj ke bidete stavani nasekade. Ne samo tuka ve ima na fb. Premnogu se smesni, retardirani i glupavi. :D

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тончи, ја промашуваш поентата. И големи се шансите некоја од овие да е малолетна, темава не е за манијачење. Го избришав постот.

претерувате со некои деца, видете какви се за смеење ко ѕверов со саатов, не некои само вас зошто не ви се свиѓале.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
U pravo e chlenot pogore. Koa stavate sliki od maturanti stavete edna i od vas koa ste bile maturnat, da ve vidime, ne ko pichinja da stavate sliki od drugi i da se kriete pozadi monitor... pa ke ve ocenime i vas. Razbiram losha frizura, losha obleka i poza, ama...[DOUBLEPOST=1395733739][/DOUBLEPOST]
Девојкава е србинка овие на фејсбук и направиле лажен профил и се фураат демек таа е, инаку се вика Сузана Тртовач.
Trto.. what? :icon_lol::drk:

Последно уредено:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Годинава корчагин ја опседна темава,горд сум на наследнициве.И ме теши фактот што уствари сите се од ПМА.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Берат нека не се потресува многу зошто за да дојде сликава тука треба или да биде ставена на страната на фото студиото или он да ја ставил на фб и на тој начин сликата да стане на некој начин податок од јавен карактер. Ако не сака да се најде некој на темава или нека се кара со тие од студиото или нека си а лупа главата од ѕид што ја ставил сликата на фб.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Абе берат цар си кокошките да те серат си ме изнасмеал за безпари :D

Последно уредено:
Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Не е дно, повеќе е сеир
Вакво потсмевање очекувам од мали деца, никако од некој што е постар од 13 години (колку што е минимумот за членство на форумот).
Дно е. АКо е сеир, стајте си слики од вас, па реметете се до 1001 и назад.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Вакво потсмевање очекувам од мали деца, никако од некој што е постар од 13 години (колку што е минимумот за членство на форумот).
Дно е. АКо е сеир, стајте си слики од вас, па реметете се до 1001 и назад.
Ако е ставена слика од тебе, пријави го постот и ќе биде избришана( не од мене, од модераторот кој е назначен за овој подфорум). И да , еве да речеме за која намена според тебе е креирана темава? Ок разбирам глупаво е да се ставаат слики од некои деца со кои природата малку си игра улога, ама што на пример е погрешно кај оној со саатот па да не пукаш сеир? Или оној со фризурата ко панкер на пример? Е тие се веке дно, не се за сеир. За сеир се оние кои се сликале најидиотски, на пример со грбот свртен накај камера или окезен со замижани очи и т.н.

Kajgana Shop

На врв Bottom