B
Berat1337
Гостин
Pred 3 godini go zemav okolu 250$ od svajcarija. Sega bi trebalo da se padnati cenite...ЗАфрканција настрана ама многу ти е убав саатот. Шо пари го зеде?
Pred 3 godini go zemav okolu 250$ od svajcarija. Sega bi trebalo da se padnati cenite...ЗАфрканција настрана ама многу ти е убав саатот. Шо пари го зеде?
Апсолутно си во право со муабетов. Ако ставате слики ставете некои од децава што им се на заебанција сликиве, пробуричкајте фб ќе најдете такви. Ама срамота што правите што ставате деца со некои чудни црти на лицето и тоа ви прави интересно да е? Замислете некое такво ваше дете да е.А да земете вие да ставите слика од вас од матурата, па да се виде колку сте биле убави , значи цела тема е глупости , како демек вие сте биле најубави , скоро на 90% од сликите скоеј може да најде маана, и плус постирате слики од болни луѓе , срамота.
секој си е убав на свој начин и тачка
Гарант кај некоја тетка фризерка му е праена, му ја има фенирано и тапираноКако баба на свадба
Прегледај го приврзокот 86570
Trto.. what?Девојкава е србинка овие на фејсбук и направиле лажен профил и се фураат демек таа е, инаку се вика Сузана Тртовач.
А фризурата кој ти ја праеше ? Не те зафркавам.problemot e vo toa sto ste gomnojadci jaki samo na tastatura.... nemate li druga rabota osven da se pichite po forumi?
Kazi mi miLen4e ima nesto smesno na ovie sliki ili onaka od licna satisfakcija gi stavi ?......................
Не е дно, повеќе е сеирВие ставате слики од матуранти и им се потсмевате на физичкиот изглед?
Кое дно...
Вакво потсмевање очекувам од мали деца, никако од некој што е постар од 13 години (колку што е минимумот за членство на форумот).Не е дно, повеќе е сеир
Ако е ставена слика од тебе, пријави го постот и ќе биде избришана( не од мене, од модераторот кој е назначен за овој подфорум). И да , еве да речеме за која намена според тебе е креирана темава? Ок разбирам глупаво е да се ставаат слики од некои деца со кои природата малку си игра улога, ама што на пример е погрешно кај оној со саатот па да не пукаш сеир? Или оној со фризурата ко панкер на пример? Е тие се веке дно, не се за сеир. За сеир се оние кои се сликале најидиотски, на пример со грбот свртен накај камера или окезен со замижани очи и т.н.Вакво потсмевање очекувам од мали деца, никако од некој што е постар од 13 години (колку што е минимумот за членство на форумот).
Дно е. АКо е сеир, стајте си слики од вас, па реметете се до 1001 и назад.