Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
За вечер нешто вака сакам да видам

не знам до каде е Смолинг затоа го пишав мајкл позади , гигси е одморен сеа и може да игра , велбекот повеќе ке може да се враќа во одбрана од кагава. На Фелаини работа ке му биде да го стопира Туре , евра не знам дали е спремен за вечер ,а и Бутнер добар беше против ВХУ.
Лав ако се мотивира да игра како против грците ке биде супер ,а ако е мрза - лошо ни се пишува по таа страна.
Руни ке биде ко луд вечер , се надевам средината нема да има дупки големи пошо ке не напунат до врв.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
За утре само знам дека една и единствена работа на Фелаини треба да биде задршка на туре. Нека дели лактови, едноставно мора да го сопре.
Мене за силва ми е појќе, ако почне онаму на средина и пред 16 метра да ги сецка лево-десно ко што знае добро да прави, ќе им ги покрши кичмите на керик и фелаини....

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.928
Поени од реакции
11.746
Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Кој има пари бе кај нас да плати 2-30 евра да се слика со трофејот. Зар за џабе шетаат со него:icon_lol:[DOUBLEPOST=1395762455][/DOUBLEPOST]------------------David De Gea--------------
Rafael-Phil Jones-Rio Ferdinand--Patrice Evra----
LAV----Carrick---Fellaini----Danny Welbeck
-----------------Juan Mata-------------------------
----------------Wayne Rooney------------

Изгледа овој е составот за вечер 90% , единствено ако Рио не е спремен да биде пак Керик одбрана ,а Флечер средина

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Кој има пари бе кај нас да плати 2-30 евра да се слика со трофејот. Зар за џабе шетаат со него:icon_lol:[DOUBLEPOST=1395762455][/DOUBLEPOST]------------------David De Gea--------------

Изгледа овој е составот за вечер 90% , единствено ако Рио не е спремен да биде пак Керик одбрана ,а Флечер средина
Пак ли без Кагава бе? :facepalm:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Пак ли без Кагава бе? :facepalm:
Колку и да не го сакам, мора да признаам дека велбек е подобра опција за вечер. Ке помага во одбрана, има брзина за да повлече контра, само што нема финиш. Затоа велбек пред Шинџи.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Само место Валнесија Кагава и дијамант формација и ќе биде супер

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Види кај се Евра и Рафаел :pos:

Goon

Pogback