Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
cwOvjHv.png
brmm

На крај шоуто завршува со песна од Тоше. ;) Он некаде гледа и му дава аплауз!!!!

Od tolku gluposti, tvojot post najmnogu posakav da go izbrisam. :pos:

Nemozam da razberam samo dali mislite ste prvite so capslock dijaspora post na temava, no neka vi e.
Ajde, euforija. Ama ne pretruvajte.

I sto pobrzo na dekontaminacija.

Само да прашам , прочитав на инфо дека е во план World X Factor да се направел,колку е точно не знам навистина ,значи победниците што биле од регионалните ,демек ќе учестувале таму , да не испадне дека ширам дезинформации ?! вистина е тоа или нема такво нешто ?! :) fala

А шала на страна најсериозно се надевам дека Даниел ќе си има успешна кариера зад себе и нема да ја дели судбината со победниците на други вакви шоуа.

Леле луѓе алал да ви е! Од кога се немам смеено вака... :pos::pos::pos:

Od tolku gluposti, tvojot post najmnogu posakav da go izbrisam. :pos:

Nemozam da razberam samo dali mislite ste prvite so capslock dijaspora post na temava, no neka vi e.
Ajde, euforija. Ama ne pretruvajte.

I sto pobrzo na dekontaminacija.

Слободно избриши ми го постот. Јас го напишав тоа и го мислам. Мерак ми е што шоуто заврши со песна од Тоше. Каков грев, леле.

Еј, али каде со wanna be смешниве постови, дека Даниел ќе завршел како Ноне, Белов, куров? Мислам не само што не се смешни, туку се и дебилни. Свака му част на дечкото, пее-растура, и за ваква напатена државичка ко нашава ова е успех.

Не чекал 30години за да заврши ко нив :D

Слободно избриши ми го постот. Јас го напишав тоа и го мислам. Мерак ми е што шоуто заврши со песна од Тоше. Каков грев, леле.

Mислев на вториот дел. Немам ништо против Тоше или со каков гест завршил момакот. :)

Eмина ко помочана.
Доста се јачаше на почетокот.
Сеа иди плачи му на тој твојот Субрата Рој. Спонзорушка :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom