Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Го избербатија Жељко со знамево (y)

Вака не сум бил среќен не знам од кога. Ова ми беше од животна важност, единствено ми беше поважно ракометната репрезентација да победува.

Од утре мојот живот драстично ќе се промени, ќе бидам многу подобра, поисполнета и посреќна личност.

Фала ти Боже за овој историски успех...

Море за 2-3 години и Даниел да не го чекаат црнци.. :unsure:

BRAVO DANIELE NAJDOBAR SI POZDRAV OD OSTRELIJAAAAA SIDNEYYYY PERRTTTT SITE TE GLEDAMEEEE DA ZIVEE MAKEDONIJA I MAKEDONCITE PA DA NI ZAPEJS I NAS TUKA VO OSTRELIJA TE VEJTAME DA DOJDIS STO POBRZO DA ISPEJS I KAJ NAS PO EDEN SONG BRAVOOOOOOOO

POZZ MAKEDONCKI MIE OD AUSTRALIA TUKA SE DEREME NA GLAS URLAME LELE MAKEDONSKOTO DETE POBEDI JA OSVOI CELA JUGOSLAVIA PA NORMNALNO NA CELO SO KRISTIJANSKOTO DETE NIKOLCE I DANIEL TUKA SITE POMOGNAA EVE SLAVIME TRAJKO ZA MALCE OD NASKELE KE PADNESE AMA SVE ZA ISTORISKA POBEDA NA MAKEDONIJA POGOLEMA OD BITKATA KAJ INDIJA KOGA STIGNAL ACETA RADUVAJ SE MAKEDONIJA POZZ
Сибеш векот до солзи ме насмеа. :pos:

њот брат уште ова:

ШО БЕ ППП ПОЧНА УШТЕ ОД ВЕЧЕРВА ? ЕЕЕЕЈ ТАКТИЧКИ....

Да знаеше дека е 10 000 евра наградата + кола ќе си останеше на работа, за 6 месеци што изгуби повеќе ќе земеше. :icon_lol:

Се зезам, нема да беше фер ако Тамара победеше, Даниел беше многу подобар.

Само јас ли се исплашив од помислата дека е можно Даниел да пее на низа настани што ќе се огранизираат од страна на одреден субјект во нашата земја??? :place::place::place::place::place: Се надевам не. :place::place::place:

идеемеее ИЗЛЕЗИИ МОМЧЕЕ ПРАВО НА ТЕРАСААА И ПОЗДРАВИ ЈА *ГОЦЕВА ТАРАСА* КРЕНЕТЕ РАЦЕ ВИСОКО ГОРЕ НАШЕ ЌЕ БИДЕ И СОЛУНСКО ПОЛЕЕЕ, АЛЕЕЕЕЕ АЛЕЕЕЕ АЛЕЕ АЛЕЕЕ АЛЕ А ЛЕЕЕ А ЛЕЕЕЕ А ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ДАНИЕЛ бам бам бам ДАНИЕЛ бам бам бам ДАНИЕЛ бам бам бам.

Еј, али каде со wanna be смешниве постови, дека Даниел ќе завршел како Ноне, Белов, куров? Мислам не само што не се смешни, туку се и дебилни. Свака му част на дечкото, пее-растура, и за ваква напатена државичка ко нашава ова е успех.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom