Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Леле,јас не можев да ја догледам утакмицата до крај од кога беше 3-3,у кола возам и слушам пенал за нас и ГООООЛ :LOL: почнав да рипам од среќа за малце ќе се слупав :D :tapp:
Додека ги гледав супер изиграа,само пак ќе спомнам климава ни е одбранава :P Како и да е победивме на крај,волку среќен одамна не сум бил!!:vozbud::vozbud:
VISCA!

Navivac na Celzi sum ama Iniesta maestro e nema da dojde takov igrac , zasluzena pobeda i cist penal 2 za Barca a neznam kade vide penal za Real sudia nadvor bese.

Cestito

Sent from my iPhone using Tapatalk

пик оф д гејм - пасот на Меси до Иниеста :) ако имате гиф цитирајте ме. Честитки :)
iniesta.gif

Фалеше вакво Класико, а како само се разочарав во моментите кога губевме пошто се плашев дека скапо ќе не чинат оние зицери на почетокот. Бартра мораше да игра знаејќи дека они ќе идат со нафрлени топки

Иниеста во последно време ме изненадува со шутот, како од некаде сила да доби незнам што е работата. Порано се некои млаки шутеви сега распалува ко луд. Имаше уште еден страшен за малку не влезе. Во страшна форма е човеков.

А Тата мора да се задржи и во случај да не освоиме ништо

А Тата мора да се задржи и во случај да не освоиме ништо
Ама некој да му каже дека Иниеста, Чави и Фабре во средина не одат.
Уствари од догодина не знам Чави колку ќе игра, ама пак мора некој да му го укаже ова на човеков, очигледно сам не може да го сфати тоа...

Уствари од догодина не знам Чави колку ќе игра, ама пак мора некој да му го укаже ова на човеков, очигледно сам не може да го сфати тоа...
Па не играа тројцата во средина ама дефинитивно Фабрегас заслужи да биде на клупа, а Нејмар да игра лево. Тоа што никако не смееше е и двајцата од Педро и Санчез да седат на клупа.

Тоа го направи со замисла да се добие на посед играта а тоа што Фабре изгледаше ко изгубен германец не е по вина на Тата, иако да се сложувам дека се гуши играта ама Фабре мора да се прилагоди на овој начин ако сака да игра пошто вечерва Чави вечерва потврди дека има уште фудбал во него

Па не играа тројцата во средина ама дефинитивно Фабрегас заслужи да биде на клупа, а Нејмар да игра лево. Тоа што никако не смееше е и двајцата од Педро и Санчез да седат на клупа.

:cuc::cuc:

Pamet vo glava za finaleto vo kupot. Kolku samo bevme pobrzi so vleguvanjeto na Pedro , imase 2-3 dobri prodori koi za zal nemaa zavrsnica. Zapazete ja samo igrata vo poslednite 12-13 minuti koga Iniesta se vrati na negovata prirodna pozicija.

Инаку очекуваше некој така да му го бапне Иниеста на Лопез, ја искрено реков ќе се мести на десна да шутира:cuc:

Ајде малку репете

кој сака да ја гледа целата пак веќе го има целиот меч на http://kickass.to/ не ставам директен линк бидејќи е забрането

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom