Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
I'd tap that
1240432_1470867819798170_1629239609_n.jpg
богами

Уф Жељко го намести јако. Плус овој и на српски збореше... Не му замерувам ама дан му се одрази на гласовите.

Се разочарав и не гласам сеа ,не требаше да одговориш глупчо еден !!! ............ :( на овај жељко се да му е...

Абе какво одразување, не се губете па и вие. Ич да не му чуе стапот што мислат квази патриоти и слични. И ја да сум на негово место би останал во Белград, шо да останам Скопје, или Мислешево, лол? Не бидите смешни.
Само напред Даниел, ги извози сите со песнава. Ѕверски.

Се разочарав и не гласам сеа ,не требаше да одговориш глупчо еден !!! ............ :( на овај жељко се да му е...

Леле ама искрено е детети. Логично би било да остане во Белград, не фаќајте при срце.

Што ви е Жељко крив бре? Уште пред 10 дена кружеше негова изјава по нетов дека ќе останувал во Белград после Х фактор

Мене стварно ме интересира кога Кики ќе каже некој посодржаен коментар освен дека стилот му одговара.
За кој било друг натпреварувач, не само за Даниел. -.-'

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
Биваше ли бре маиде да ми ја уништиш песнава? Шо е најлошо сеа следи тамара со песна од адел
tumblr_m2jqs9uv811rtvyiio1_500.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom