Балкански X Factor

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
1488136_10202568365503150_1609818139_n.jpg

ја бива снеже за водителка исто како оваа погоре на сликава ... профи го држи микрофонот !!!!

Професионална деформација е ова.

Задоволен сум од тројцава што поминаа.
Лукијан сосема заслужено.
За Доктори ми е криво, имаат ненормална харизма дечките. Но сепак, вечерва Тамара беше подобра и од Лукијан и од Доктори со настапот. Не ми се верува што пишав.o_O

За мене оди вака, Даниел > Маид > Taмара. И Маид да победи ќе ми биде ок.

Дај бе контролирајте се малку. Сепак не е чда ова, следно ќе бришам, ни фудбали ни други оф топици овде.

За време пауза молим вас коментар за креациите на жирито
%D0%A4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5-%D0%A5-%D0%A4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-61.jpg

%D0%A4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5-%D0%A5-%D0%A4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-31.jpg
Каков материјал на сакото ма Жељко, колку добар стил за облекување на Кристина олд скул и модерен во исто време, Кики покажува дека не мора да се носат светли бои за да се изгледа успешно, а да не зборувам за фризуирите на сите четворица, се гледе дека зад ова шоу работат луѓе што се разбираат од стил,мода,убавина..

ма кого заебавам, цицки
2.png

Се вклучувам сега и јас на Х факторов и богами има што да видам, цицки на сите страни, оваа Кристина можела малце да ги подигне а не вака старовремски ми ги виснала, на Емина и урлаат, исто и на водителката. :D

И идеме ајде ајде ајде Даниееееееееллл Даниееееееееееееееееллл Даниееееееееееееееееееееллллллллллллллллл!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111

Lele deja vu e daniel so pesnive....

Ne smeni stil nitu ednas. Neka go odberat ona zderalono barem ke roka po Pink i City Records nekoj kafanski pesni...

Lele deja vu e daniel so pesnive....

Ne smeni stil nitu ednas. Neka go odberat ona zderalono barem ke roka po Pink i City Records nekoj kafanski pesni...

Ауу Angels, eдна од моите all time омилени песни. :love:

Значи, знаев. Се окуражи од проџата и се раззбори. Шо убаво преска - фала, тенк ју, данкешен и си отиде. Сеа ни се еба матер до крај :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom